Nejste přihlášen/a.
Jak se v baráku trvale zbavit létajících mravenců? Je jich všude plno. Lezou z podlahy - všude, je to stará chalupa. Nechci zatím deratizera.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
arwi®
0x
Zavřete okna a postříkejte je biolitem na létající i lezoucí hmyz.Pak počkejte venku.Asi po hodině by měli být mravenci zlikvidovaní.Potom pořádně vyvětrejte.
astik
To se to řekne, když vám lezou i po posteli...
Spíše potřebuji zlikvidovat hnízdo, aby už dali navždy pokoj. V obchodě radí různé chemické přípravky - vyzkoušeno. A příští rok jsou tu znova a ještě drzejší. Když do toho bojujete s , kunama, jezevcem, srnkou, sršni, tak už toho máte plný zuby. Jo, zapomněla jsem na sousedy a jiné příjemné lidi... Mám pokračovat?
Spíše potřebuji zlikvidovat hnízdo, aby už dali navždy pokoj. V obchodě radí různé chemické přípravky - vyzkoušeno. A příští rok jsou tu znova a ještě drzejší. Když do toho bojujete s , kunama, jezevcem, srnkou, sršni, tak už toho máte plný zuby. Jo, zapomněla jsem na sousedy a jiné příjemné lidi... Mám pokračovat?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]