Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to mol?

Od: mell odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, víte co by to mohlo být? Nastěhovala jsem se minulý měsíc, za 4 týdny jsem zabila 3 ale mololapky nic nechytili a levanduli mám všade. V potravinách jsem nic nenašla. Děkuji.
Je to mol?
Je to mol? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ano je to rozpláclý mol.
Hledejte třeba i jen jemné pavučinky v potravinách.

hodnocení

0x
Může a nemusí . Z této placky se toho moc vyčíst nedá . Taky to mohla být nějaká obyčejná můra

hodnocení

0x

Mohl by to být potravinový mol, ale mohla by to být i koutule. *zed* V potravinách nejsou vidět ani vajíčka ani červíci. Až dospělci vyletí, pak jsou viditelní. Proto je dobré sypké potraviny v dózách. Pak se udrží v jedné a nezaneřádí vše na hodně dlouhou dobu. Je potřeba vymyslet a nakoupit cca 16kusů. Já používám láhve od mléka. Navíc, co přinesu ze sámošky, dám na noc do mrazáku. Mráz skvěle vydezinfikuje. Jestli chcete jistotu, to co ve špajzu máte, do mrazáku naskládejte. Pozor na čaje!

doplněno 19.06.23 08:47:

V IKEA mají výprodeje. Dozy jsou pěkné a vyjdou levněji.

Koutule to teda rozhodně není.

hodnocení

0x

mohl by to být mol, ale taky by to mohla být motorová pila*nevi*. Z té placky se toho moc vyčíst nedá

Viděl jste někdy motorovou pilu *sok*?

I z té placky se dá vyčíst téměř všechno. Na 99 % to byl potravinový mol.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]