Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocour - černá boulička

Od: pepeek odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, při mazlení kocoura jsem si po hmatu všiml, že má cosi pod pravou packou. Netušíte co by to mohlo být? Těžko říct jak dlouho to tam má, mazlý se totiž výjimečně. Chová se pořád stejně a žere s chutí jako vždy :) Děkuju
Kocour - černá boulička

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Může to být znaménko, ale pro klid v duši bych to nechal vyšetřit :)

pb®
hodnocení

2x
I kočky můžou mít ucpaný pór, vypadá to tak. Dělá se to hlavně na bradě. Zkusila bych vymáčnout a pak potřít Betadine.

guma
17.06.23 13:38
hodnocení

1x

Klíště

sasa*

také myslím, nebo ho tam měl a rozškrábl si ho.

hodnocení

0x

Nepřijde mi to jako klíště, ale může to být jiný cizopasník. Je to vrostlé nebo se s tím dá zakroutit? Já bych na to kápla zubní pastu a buď se pustí nebo je to nějaký kožní problém.

pepeek
hodnocení

Je to vrostlé a vršek kouká ven. Klíště to nebude, to bych jednak poznal a jednak je to vyloženě domací kocour takže nevím kde by k němu přišel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]