Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čokoládový jezevčík

Od: jik odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu, je možné spolu nakrýt stejné čokoládové s pálením jezevčíka - jezevčicíi? Nebo je to stejné jak u merle (tygrovaný), že jeden musí být s klasickým zbarvením. Štěnata mají modré oči, ale rodiče tmavé. Ohledně těch očí, prý je pravděpodobnost na slepotu nebo i hluchotu.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ptáte se na radu? Můžu já se zeptat, proč to chcete udělat? Jít do určitého rizika, že podvraťáci budou postižení a nikdo o ně nebude stát? Proč? Řekněte proč?!

jik
hodnocení

Já nic dělat nechci ...ty štěňata jsou již na světě. Právě mám možnost pořídit takové štěně a nějak se mi to nezdá zda chovatel měl dobrou volbu že oba jsou čokoládový. Asi tak.

nevím-nejsem v tom odborník...pokud jste přesvědčený že bude problém..tak se raději podívat jinde...sám mám hafíka a i když je v pořádku...raději zaťukám na dřevo...pro jistotu že něco nepřivolám ale při dnešních cenách u veterináře kdy pomalu už za pozdravení v ordinaci platíte.-samozřejmě vím že nikdo Vám nebude dělat nic zadarmo a léky něco stojí...tak raději nebrat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]