Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chtěla sem se zeptat.mam doma5letou fenku a když je doma sama delší dobu cca.30min štěká a vyje,a sousedi si stěžují ale je domovnice nikdo jiný ne.stěká přes dopoledne když jsme v práci,copak si ji mam vzít sebou do prace?jak ma společnost,a je někdo doma tak je hodná.pomožte mi prosím,zda mam psa za to kárat nebo zařídit hlídání?
až tedkom začla zlobit,jelikož mi jsme se přestěhovali jinam.a tam když byla doma sama tak byla hodná a neštěkala..
asi se jí stejská nejenom po vás ale i popředešlém domově ,zkuste jí dát do pelíšku nějaké starší oblečení (nejlépe zpocené) z kterého vás ucítí ,mohlo by to částečně pomoci
Ten samý problém se objevil i u nás.S pětiletou boxerkou jsme se stěhovali z r.domku do paneláku.A byl to horor.Když jsme odešli řádila,vyla,kňučela atd.Když jsme byli doma tak byla klidná.Ale jakmile se někdo zvedl hned běžela ke dveřím aby tam nezůstala sama.Žádné hračky,granule,odejít na chvilku a hned přijít nic nepomáhalo.Rady odborníkůze cvičáku nic.Řešení nabízeli utracení
.To jsme odmítli.Nakonec jsme našli lidi s rod.domkem a zahradou,kteří si ji vzali.Bylo to smutné loučení,ale žila dál.
Snad budete mít víc štěstí,držím Vám palce
Fenka vyje,protože jí je bez Vás smutno.Je to společenský tvor.Já měl psa aljašského malamuta a ten dělal to samé.A jak jsem přišel z práce domů,ten by se zbláznil radostí.Sousedi si taky stěžovali a přitom měli taky psa,a když odjeli,tak dělal to samé.A jestli je ta Vaše fenka velikej mazel tak se nedivte,sama nevydrží.Kupte jí hračku,pomáhá to.Choďte s ní každý den na procházku a utahejte ji,obrazně řečeno.
Patrně se jedná o seprační úzkost, podrobně jsem převýchovu popisovala zde, je to dlouhodobější přeučování, ale vyplatí se to a rozhodně se s tím něco dělat dá! dejavu-clanky.estranky.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.