Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , včra večer někdo nechal otevřenou králíkárnu s morčátky měli jsme tam pět morčátek a já jsem to objevila až ráno ale bohužel jedno uteklo byli mu teprve 3 měsíce prohledala jsem celou zahradu a nikde tak jsem zbytek morčátek nahnala do jednoho kotce a jeden jsem nechala otevřený dala jsem tam krmení a poté jsem ještě nechala u kralikarný domek se slámou senem a krmiven prosím pordte mi nějaké další typy ...
AMELII
Amelie, buď realista. Víš, co vše v noci vyleze, aby se najedlo? To je příroda a potravní řetězce v ní. Jsem na sídlišti a docela nízko. I tady v noci vidím kuny šmejdit mezi zaparkovanými auty, v keři za domem jsem dokonce spatřila hada. Morčata se Ti znovu pomnoží. Se ztrátama se musí počítat. Sousedce jednou zdrhli křečci z nezajištěné klece a popadali z balkonu. Zůstal jí jen jeden, co spadl k nám do truhlíku s muškátama..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.