Kolega v práci říká také že chce vychovávat další generaci a doporučuje dát slepici "na samotku"(např. do králíkárny) a za cca měsíc by ji to mělo přejít-nebo až se zklidní.. Samozřejmě ji krmit.
řádně ti tady nikdo neodpoví, 90-95% těchto projevů je u ptáků stejných. Zítra na veterinu.
id
Znáte veterinu, kde ošetří slepici? Poraďte.
liska5
Ale může na veterinu zavolat a zeptat se...To ani nezobe a nepije?
sasa*
A proč by neošetřili slepici = pták - jako papoušek , sovy, sokoli apod...? Kdyžtak ti poradí kam s ní. Když jsem choval papoušky, tak u nás na veterině taky MvDr neuměla , ale zjistila mi nejbližší ordinaci a v pohodě. Pak jsem s nimi jezdil tam.
id
Proto se ptám konkrétně, kde vám byli ochotni pomoct s drůbeží. V dosahu 80 km jsem obvolala vše a stejnou odpověď jsem dostala. Drůbež neléčíme. Tak, prosím, konkrétní město. Dík.
sasa*
Třeba zoo, zkusit zavolat.
id
Nepřipadá v úvahu, prý cizí zvíře by mohlo zavléci nemoce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.