Toto jsem si donesl z nějakého obchodu s pytlíkem mouky. Tím jsem si jistej, protože tři druhy mouky skladuju v samostatném boxu. Ve vedllejším s těstovinama nic, spláchnul jsem ty tři kila mouky do hajzlu, prázdné pytlíky taky.
Co to je to nevím, není to vidět. Ale já bych všechno vyndala, prohlédla a pořádně nábytek umyla jarovou vodou se Savem. Možná, že až to všechno co tam máte budete vyndávat, tak narazíte na nějaký pytlík, nebo nějakou potravinu, kde toho bude hodně a budete mít jasno, odkud to leze.
Proto sypkou potravinu, když přžinesu z obchodu, dám na noc do mrazáku. A až pak přesypu do dózy, kam žádní, přeživší hmyzáci ani do ní ani z ní nemohou. Používám láhve od mléka. Vyjdou nejlevněji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.