Naše fena je prvorodička a její je 7 let prudila štěňata vůbec je nechtěla kojit a do dvou dnů všechno umřela. Jenom je pořád olizovala a má podkus a tím jim celkem ubližovala. Kačena byla nakrytá 23 .3 porod měla 20.5 podle nějakého kalendáře na internetu měla porodit 25 května. Přišlo mi že nemá v sobě mateřský pud. Štěňata jednu fotku olizovala dokola a to bylo celé museli jsme násilí držet kačenu aby jsem přiložily štěňata k ceníku.Nedrzela. dokonce na štěňata strašně vrcela jak kdybych je chtěla kousnout. Do dvou dnů všechna štěňata umřela. 2. Den ráno byla velice smutná a pořád knucela. Byla jsem z toho tak zoufalá že jsem jí šla koupit štěně.první den ležela s dlouhým štěnětem ale neolizovala ho asi nejspíš víš že to není její pes teď mě trápí to že když štěně si chce hrát a začne po ní skákat Kačena vrčí já kdybych ho chtěla kousnout dokonce se i po něm ohnala. Tak teď nevím vůbec jestli to štěně vůbec přijme mohl by mi někdo tomu co se vůbec stalo něco říct proc a jak to že se to vše stalo tak děkuji
Tohle jste měli řešit včas a ne nechat štěňata umřít. Na veterině by vám poradili, jak štěňata krmit z příkrmů. Štěňata nemohla za to, že je jejich "matka" krá*a a bude na ně při krmení vrčet, kdo ví, jestli měla mléko. Každopádně je to jenom pes, za smrt štěňat nesete odpovědnost vy, protože jste nikam nejeli, nic jste neřešili a nechali je umřít. Upřímně, dle projevu v textu, mě to ani nepřekvapuje.
Teda jste mě skoro zvedla ze židle. Necháte nakrýt fenu, nic o tom nevíte, sama si uděláte nějaké závěry, a když se nedaří, tak se jdete zeptat
Chudák fena, chudák štěně, je mi jich neuvěřitelně líto. Budu věřit, že je fena po porodu v pořádku a Vám poradím - nechte ji vykastrovat. A pro štěně najděte domov, kde jej budou milovat a neubližovat.
Nebo vlastně radím zodpovědné osobě, z příspěvku mám pocit, že píše dítě.
Tak proč rozmnožuješ psy, když o tom nic nevíš. Klackem po hlavě tobě. Ve vší úctě, když jste byla schopná sesmolit zde dotaz, jistě jste mohla pohledat dřív na netu nějakého veterináře a poradit se. A ano, běžně i v chovech se stává, že fence hrabe. Je to problém, ale stává se. Není vhodná pro chov. Stává se to i u jiných živočišných druhů. Jen doufám, že nejste nějaká množírna...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.