Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocinka ma asi shnili zub - zapach

Od: jaruska1979 odpovědí: 2 změna:

dobry den,chci se zeptat,jak se provadi prohlidka zoubku kocicky,nebo treba trhani,kolik priblizne stoji tento zakrok a jak potom kocicka zacne papat.jednou vetou,blizssi informace by mi pomohly,bojim se o kocicku,cetla jsem neco o narkoze?!zapacha ji z tlamicky a objevila jsem sedy zub!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

1x

:)Určitě pod narkozou.Nejlepší je zajít k lékaři a on Vám vše vysvětlí.

Nebo zkuste zadat dotaz zde:

veterina-online.cz/...

Vše dobře dopadne uvidíte

kt8d5*
hodnocení

0x

Dobrý večer, každému zvířátku co má zuby se dělá zubní kámen. Já mám jorkšírka a cca 1 x ročně jdu na veterinu, kde mu ho v lehčí narkóze (podané intramuskulárně) odstraní. Odstranění se dělá buď ultrazvukem nebo mechanicky dlátky ap. Když má zvířátko zubního kamene příliš, tento postupuje pod zub do dásně a může vznikat zánět, odtud může být ten zápach. Co se týče ceny, tak to záleží na veterináři - jsou mezi nimi finanční zločinci i andílci Já to mám cca za 1.000,- Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]