Nejste přihlášen/a.
dobry den,chci se zeptat,jak se provadi prohlidka zoubku kocicky,nebo treba trhani,kolik priblizne stoji tento zakrok a jak potom kocicka zacne papat.jednou vetou,blizssi informace by mi pomohly,bojim se o kocicku,cetla jsem neco o narkoze?!zapacha ji z tlamicky a objevila jsem sedy zub!
Dobrý večer, každému zvířátku co má zuby se dělá zubní kámen. Já mám jorkšírka a cca 1 x ročně jdu na veterinu, kde mu ho v lehčí narkóze (podané intramuskulárně) odstraní. Odstranění se dělá buď ultrazvukem nebo mechanicky dlátky ap. Když má zvířátko zubního kamene příliš, tento postupuje pod zub do dásně a může vznikat zánět, odtud může být ten zápach. Co se týče ceny, tak to záleží na veterináři - jsou mezi nimi finanční zločinci i andílci Já to mám cca za 1.000,- Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.