Nejste přihlášen/a.
Dnes v 9 20 hodin jsem ukončila život mojí Ajunce na veterině . Byla ochrnutá , nemohla se postavit na zadní nohy a už to nemělo cenu dál pokračovat a bojovat. Věřte , že následné kopání hrobu a její ukládání bylo nejhorším naším dnem v životě . Děkuji a přeji všem hodně štěstí .
ahoj,omlouvám se z mojí bezcitnost,ale nebude lepši 19letou kokršpanělku utrtit?Řekl bych že devatenáct na psa je hodně.
Chuděrka psinečka Jak moc téhle paní doktorce věříte? Nedělá to pro peníze? Ikdyby to byl nádor, a já si myslím, že je to mrtvice, chce to řešit kortikoidy a v tak vysokém věku?
To je přece nesmysl! To všechno není pro pejska, který určitě trpí. To je spíše pro ty, kdo nemají čas se s koncem smířit. Netrapte ji, chudinku! Udělejte jí službu, netrapte ji!
Vím jak vám je. Přišla jsem o 15ti letou psinečku, byla se mnou čtvrtinu mého života. Byly jsme spolu a konec byl nesmírně rychlý, neměla jsem čas se s tím smířit, ale pro ni to bylo štěstí. Měly jsme spolu hezký život. Pokuste se to vidět takhle a dovolte jí odejít
Souhlasím, že tyhle chvíle patří mezi ty nejhorší, taky nerada vzpomínám na pohřbívání a umírání našich psů. Vaše feňulka si u vás užila krásného a požehnaného života a žádný jiný pes po ní díru nenahradí. Až si odtrpíte tu bolest a budete pomýšlet na dalšího hafíka, prosím, nahlédněte na stránky Kokra v nouzi, tolik kokříků čeká na nové domovy, až se nad tím srdce svírá, sama mám odtamtud jednoho. kokrvnouzi.websnadno.cz/...
Jedná se o tzv. vestibulární syndrom. Příčin může být více, i zmiňovaný nádor, nebo to může být geriatrický vestibulární syndrom, která je idiopatický a jehož příčina není tedy známa. Tento geriatrický vestibulár. syndrom se nijak neléčí, během 1 - 2 týdnů odezní sám. Pouze se dávají léky proti zvracení. U kokršpanělů bývá ale také častou příčinou vestibulárního syndromu otitis media/interna (zánět středního/vnitřního ucha). Jak zjistila Vaše paní veterinářka, že se jedná o tumor? Dělala CT vyšetření? Jedině tak se totiž dá tumor (přesněji nějaká masa jakéhokoliv původu) odhalit. Nevylučuji, že se o tumor nejedná, ale netahá Vás Vaše veterinářka za nos? Mě to tak přijde ... Protože jinak by Vám neříkala, že má tumor a dala na to antibiotika ...
Jak vaše psinečka? Jak na tom je?
Omlouvám se, ale nečetla jsem shora, jen jsem nakoukla na konec. Je potřeba poplakat, poděkovat osudu za hezké chvilky, které jste spolu strávili a je třeba jít dál. Když se začnete ohlížet po novém pejskovi, není to vůbec zrada na Ajce, zůstane v srdci a vzpomínkách po celý váš život. Je fajn mít štěňátko, kterému budete vyprávět o fenečce, která tak dlouho byla s vámi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.