Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za hmyz

Od: lunie1* odpovědí: 4 změna:
Co je to za hmyz
Co je to za hmyz

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, to je zavíječ moučný (mol potravinový). Zdravím!

pasti.cz/...

guma
hodnocení

2x

Potravinový nebo šatní mol

hodnocení

2x
Doporučuji mololapku s feromony . Vypadá jako běžná mucholapka , ale je na ní nakreslený mol . Funguje výborně

hodnocení

2x

Já doporučuji každou sypkou potravinu zavřít do dózy. Mi se oplatily láhve od mléka. Mužete dát nějaké pastičky a lapače, ale v potravinách už jsou vajíčka a malincí červíci. To není vůbec vidět. Je vidět až dospělec, který natrosil spousy potomstva. Také je dobře, sypké potraviny dát na noc na mrazák. Mráz spolehlivě zničí všechno živé. :-D Dokonce, když jsem na podzim kupovala u soukromníka velké fazole, tak řekl, že na mrazáku už byly, že se nemusím bát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]