Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocour skáče na okno

Od: benule® odpovědí: 10 změna:
Jak odnaučit kocoura skákat na okno,v noci vyskočí a škrábe na okno? Děkuji moc .

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nechte ho spát doma.

hodnocení

Má možnost, ale chce ven a pak v noci chce zas dovnitř a zjistil že když vyskočí na okno tak ho pustím zas dovnitř.
riva

Vytvořil u vás podmíněný reflex - vyskočí na okno, zaškrábe a vy hned běžíte otevřít/zavřít. Jestli jste dostatečně tvrdá, tak se ten reflex odnaučíte a pak toho nechá i kocour.

Moje žena tak tvrdá není a tak musím několikrát během noci vstávat a pouštět škrábající kočky sem a tam.

pb®
Tak někam udělejte kočičí dvířka, ať může dovnitř a ven jak je libo. Mám jednoho čistě domácího kocoura, který chodí jen na oplocený balkón. Celý den prospí v pelíšku a celou noc courá kočičími dvířky v balkónových dveřích dovnitř a ven. Občas kočičími dvířky přijde i polovenkovní druhý kocour. Přes střechu garáže se dostane na balkon, vyšplhá po pletivu, které je zahnuté dovnitř, takže z balkonu ven to nejde, ale na balkon ano.

hodnocení

0x
Dát na okno truhlík s kytičkami,zajištěný proti spadnutí.Pak by asi kocourek na okno neskákal.

No jestli by neskákal to nevím, ale zato naprosto přesně vím, v čem by se válel bez rozdílu, co je v tom truhlíku. Možná jedině kaktusy by zafungovaly *smich*

Sousedka má kočičku a ta také skáče na okno.Ale jen na to ,na kterém nejsou přes celý parapet truhlíky s kytičkami.Na ten ,co truhlíky jsou neskáče,asi se bojí,že by spadla. Když tam měla sousedka nejdříve jen jeden truhlík,tak kočička klidně skákala na parapet vedle truhlíku.

hodnocení

0x

Kočičku/kocourka nepřevychováš!

hodnocení

Jak píše riva,jsem měkká a kocour si mě pěkně ochocil a tim pádem se nevyspim, ach jo.co zkusit trochu pepře?
21.04.23 23:04

Tyranko!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]