Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Unikátní akvárium z pet lahve - půjde to?

Od: bobickaa odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Narazila jsem na internetu, na zvláštní akvárium, vyrobené z pet lahve. Odkaz zde : videoforum.cz/... . Nejsem v žádném případě zkušený chovatel. O rybičkách nevím prakticky nic. Chtěla bych slyšet názor zkušených. Přijde mi to originální, ale na druhé stránce, co ty rybičky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pet lahev je škaredá sama o sobě a nedovedu si představit, že by nám nastálo krášlila obývák. Snad by tam přežila Beta bojovnice a to ještě ne dlouho. Možná by ji někdo v podroušeném stavu vypil.*smich*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Zajímavé, ale pro ryby zcela nevhodné.

hodnocení

0x

Chudáci rybičky,to zas někdo vymyslel blbost...Máme akvárko 500 litrů, a je to nádhera,ale i starost a práce...ale rybky v pet láhvi?Tak na převoz z akvaristiky...*bezim*

petr123*
hodnocení

0x

Jestli ti jde o materiál tak není důvod aby rybičkám vadil. Pokud se v tom může distribuovat pitná voda tak je to nezávadné i pro rybičky. Teda ale podmínka je použít láhve od vody, ne třeba nádobu od nějakého čistícího prostředku nebo nejaké chemikálie do auta ;)

Prostorově záleží na rybičkách, některé potřebují velké prostory, jiným vyhovuje i jen malý prostor ve kterém žijí i v přirozeném prostředí.

Jiná věc je jak to vypadá, zrovna to na tom videu se mi nějak extra nelíbí. Ale v zásadě si myslím že do nějakého extravagantního interiéru by se to hodit mohlo.

ukulele*
hodnocení

0x

to je o ničem, to je jenom jako vtip...už se tím nezabývejte...raději...

bobickaa
hodnocení

dekuji za názory.

Moje otázka nebyla mylšená jako vtip. Nejde mě o to, že bych si to pořídila, spíše mě zajímalo , jestli se v tom mohou vuběc nějaké rybičky cítit dobře. Četla jsem nějaké názory na kouli a rybičky... Tak mooc děkuji všem za názory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]