Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocka z niceho nic nechce zrar

Od: lilil odpovědí: 9 změna:
Nase 10-ti leta kocka od vecera nechce zrat a je takova bez nalady, nejradeji lezi. Rano na veterine dostala nejake antibiotika injekcne a na podporu chuti jidla, ale odpoledne stav beze zmeny, co dekat? Jit zitra na jinou veterinu, mel nekdo podobny problem?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pussy
hodnocení

0x

Trol? A ta kočka je podvyživena, vylejzají ji kosti?

já taky některý den nemám chuť k jídlu a nic nejím, dokonce ani nepiju. už vidím jak mi nějaký chytrák bude tahat po pul dni nejezeni na injekce ;)

pb®
Vy budete nomen omen, ale ten překlad, co rád používal Miloš. Vy si klidně hladovte měsíc, kočkám při hladovění hrozí poškození jater. 10 let stará kočka co najednou nejí je kočka které něco je. Majitel změnu chování poznal hned a správně šel na veterinu. Ovšem chybí nám tam přesné vyšetření. Minimálně krev by se udělat měla. Kočka v tomhle věku může mít selhávání ledvin nebo lymfom na střevech. To jsou dost časté nemoci, na které starší kočky umírají.

nerentier
hodnocení

0x

Takže půl dne nežrala a hned následovala návštěva veteriny s injekcemi? Potěš ko(š)tě...teprve až kočka nebude dva dny žrát, začnu mít obavy, dříve ne. *zed*

lilil
hodnocení

to neni jen ze nezere, je smutna, nevita, nehraje si...

sasa*
hodnocení

0x

Jsem celý nesvůj.. dej vědět co nového!

lilil
hodnocení

pro sasu
prala bych ti, aby te nechali trpet v bolestech, kdyz bys nemohl zrat, aby si vedel, jake to je a nebyl tak zvedavy a sam bys to poznal jake to je, kdyz se tomu posmivas a jsi cely nesvuj.
sasa*

Proč mě za to napadáš?

lilil
hodnocení

protoze si delas legraci , ze jdu na veterinu kdyz kočka nezere, protoze ma nejaky zdravotni problem, a asi ty bys kocku nechal radeji chcipnout.i takove lide bohužel jsou...
sasa*

Prosim tě a s kým si mě pleteš? Chci vědět jak jste dopadli? A příště nenapadej!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]