Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podělení se o krásu přírody

Od: petrtalkys odpovědí: 6 změna:
Poprvé mám snůšku skalára. Nebyl jsem si jist zda to nejsou vajíčka ancitruse. Skaláři je tak divně omazlovali tak jsem je rozehnal. Nevěřil jsem že by se mi vytrel skalár. Pak jsem se zde dočetl a rychle jsem udělal separaci i když jen pomocí kousku z klece pro křečka a utěrky. Jen je mi divné že se starají 3 skaláři. Pohlaví nepoznám. Ale 2 jsou opravdu bojoví a krásně hlídali. Snad se povede alespoň pár oček.
Podělení se o krásu přírody
Podělení se o krásu přírody #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nádhera *palec*

Taky se pochlubím, sice starší *ua*

Apistogramma cacatuoides orange, první rozplavba.

liska5
13.04.23 22:13

*palec**palec**palec*

14.04.23 06:45

*palec**sok**palec*

Jé, krásné video. Díky za vložení.

Kdysi jsme také mívali rybičky a pozorovat je byl relax...

hodnocení

0x
Je to nádhera , obdivuji akvaristiku :)

jiofa
hodnocení

0x

Asi vás zklamu. Pokud jikry nepřemístíte do jiného zařízeného akvaria pro zdárný odchov, tak buď vám jikry zplesnivý a nebo případně vylíhnutý potěr sežerou. Plůdek musí mít od vykulení a po strávení žloutku živou potravu (artemii). Odchov skalár není problémový, ale musíte na to být připraven a vybaven.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]