Nejste přihlášen/a.
Dobry den vsem. Chtela bych si udelat kurz jezdectvi na koni. Porad se ale rozhoduju zda do toho jit nebo ne. Ziju v zahranici a je mi 24let, kurzy co jsem nasla jsou vetsinou pro deti ve veku od 10-14let. Chci se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s jezdectvim? Nvim ani jestli k tomu mam predpoklady, na konich jsem naposled sedela jako mala holka. Diky za komentare a odpovedi
Zde si můžete vybrat: www.firmy.cz/Reme/...
Záleží ale na tom, co si pod pojmem "kurz"představujete. Kurz může být jednodenní, kdy se v podstatě jen svezete na koni po okolí v doprovodu instruktora, nebo více denní kdy Vás seznámí i se základy péče o koně a vezmou Vás na jízdárnu anebo dlouhodobý (měsíce, spíše roky), kdy se opravdu naučíte jezdit na koni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.