Prosím o pomoc, Na hoc jsem zapomněl zavřít malá dvířka od klece a pískomil se zaběhl. Zhruba vím kde je ale nejde mi ho vyšťourat. Mám o něj strach. Nemáte nějaké typy jak ho vylákat? Předem děkuji za odpověď.
Když jsem byla malá, tak taťka vystlal kýbl hoblinami, ke kýblu opřel lehké cosi ( možná dřívečko, možná cosi plastového) , co vytvořilo jakousi lávku. Do kýble, na lávku a kolem natahal dobrůtky... A čekalo se přes noc. Ráno byl úlovek v kýblu A poté byl úspěšně nastěhován domů a docpal si pupík už u své mističky
Až dostane hlad, vyleze a bude hledat něco k snědku.
Před mnoha lety nám potkan kapucínek Honza zaběhl za dlouhou obývací stěnu a zůstal tam. Vylézt nechtěl, už 2 dny. Opekla jsem topinku, vzala rybářský prut, do háčku zapíchla kousek topinky a nastražila k otvoru. Honza už byl vyhládlý, zakousl se do topinky a nepustil. Ani si nevšiml, že pomalu navíjím vlasec, šel a šel... Děti po něm skočily - a byl chycen. Jaga.
Na chalupě jsme měli "Pískáče", měl hnízdo pod verandou a vždycky v pátek nás čekal sedíc na lavici. Jednou jsme nějak zapomněli oplatky na stole, celou noc pracoval aby je dostal k sobě domů.Bohužel ta fotka už není, ale chudák malej se namakal, než je tou mrňavou škvírkou přetáhl k sobě, no a pak byli mladí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.