Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naučit spát štěně samo v pokoji

Od: lenkamatejkova odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám 4 měsíční štěně shih-tzu, je neuvěřitelně šikovná, zvládá na 99% hygienu venku, řekne si , že štěkne u dveří, povel zůstaň, sedni, fuj. Je u nás měsíc a půl. Je naprosto dokonalá, dokud měla pelíšek v ohrádce i ji měla otevřenou , tak krásně spala, od 21 do 6 do rána bez kňučení. Před týdnem jsme kles zrušili, byla stejně stále otevřená tak když ji uložím v 21 tak usne, ale když jde muž na toaletu cca ve 24 hodin tak se vzbudí, kňučí . Jakmile jdu s ní spát do pokoje lehne a spí. Nechci psa v ložnici, má svůj krásný pokoj - kde s ní trávím celý den-je to moje pracovna-není to nějaký temný kotec kde by byla stále sama. Co s tím? Máte pro mě nějakou radu? Předem děkuji. Lenka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Dobrý den,pes chce být se svojí smečkou,obzvlášť takové štěně. Není snad členem vaší rodiny?
Separovat ho na noc svědčí o tom,že vám chybí empatie. Až přijde dítě také ho dáte spát samotné vedle do jiné místnosti?

hodnocení

3x

Máte společenské plemeno. Nemáte ani ovčáka, ani pracovního nebo služebního, ani mysliveckého nebo smečkového, kteří patří více ven než do bytu. Vybrala jste si rodinného gaučáčka, jako člena rodiny. Tak s ním musíte takhle jednat. Nechce být sám, nechce být opuštěný, patří do rodiny. I pes i malé děti se tlačí k nám do ložnice, do postele. Buďte spokojená, že se nenacpal do vašeho pelechu, do postele. ;) A pohlaďte ho za mě.

Jak naučit spát štěně samo v pokoji

hodnocení

1x
Dejte tu klec do ložnice..Sice to někdo odsoudí,ale pokud je na otevřenou klec zvyklá,tak si v ní připadá v bezpečí.. Když bude v té kleci,tak vám nepoleze do postele.. Chce být prostě s vámi.. Pokojíček je sice hezký,ale to pes nechápe..Nebo zkuste dát tu klec před dveře ložnice..pokud máte dost místa..nebo její pelech před ty dveře,pokud jí vyloženě v ložnici nechcete...Pes není morče ani panenka.. pokojíček mít nemusí..

hodnocení

0x
Zjevně je problém u vašeho manžela. Ať si nechá vyšetřit prostatu a necourá v noci na záchod. ;)

farm
hodnocení

0x

Bude to mít pejska u vás těžké. Krásu "svého" pokoje asi neocení. Nicméně radím: Výuka spočívá v tom, že jí dáte do pelíšku svůj svetr, propocené tričko a vysvětlíte, že se spí. ZŮSTAŇ! třeba. Nevím jak s odměnou, pes prospí 3/4 dne - tedy dospělý. Neměňte pejsce spací zvyky, ta kles...Pelíšek musí být na klidném místě, kudy se moc nechodí, nehlučí, ale je v dosahu "smečky".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]