Nejste přihlášen/a.
Jak často, kolik a hlavně z jakého materiálu /fontánky/ pije vaše kočka? Zjistili jsme, že pořízení kočičí fontánky je hotová věda! předem děkuji za podmětné odpovědi .
Zdravím, osobně jsem kocourovi kupovala nejlevnější co jsem na netu našla, abych vůbec vyzkoušela jestli ji bude využívat. Prvních 14 běžela uplně zbytečně, kocoura vůbec nezajímala a mě neskutečně vytáčelo jak hlasitě vrní její motor. Pak jsem to nevydržela a uklidila jí. Když jsme cca za půl roku koupili nové kotě nedalo mi to a zkusila jsem ji znovu vyndat a co se nestalo. Kocour zjistil, že ta malá k ní chodí pít a to on si nemůže nechat ujít, takže dneska už jsem jen a jen na fontáně. Určitě ale nekupujte podle nejnižší ceny opravdu mě to vrnění někdy přivádí k šílenství a jak takhle odejde určitě koupíme novou a mnohem lepší. Pěkný den Lucie
dobry den, mam tri kocky a vsechny piji z fontanky, poridila jsem si protoze mam jednoho kocoura,ktery nechtel pit z misky a hlavne protoze trpi zanety mocoveho mechyre a moc.kameny, takze musi hodne pit. Mam keramickou fontanku na ktere se neusazuje vodni kamen jako na te plastove a take se lehce udrzuje v cistote, je vhodna i do mycky.Stala kolem 1500kc, mam ji z internetu. Jsem spokojena,urcite doporucuju si fontanku pro kocicky koupit. Muzu najit stranky kde si ji muzete objednat, pokud budete mit zajem. Hodne stesti pri vyberu
Je to proti přírodě, která se sice brání, ale na lidské vrtochy už nestačí. K fontánce bych teda eště doporučil tichou hudbu a lehké osvětlení, aby se ty šelmy nebály.
jak dlouho chovate kocky? Fontanka slouzi k pitnemu rezimu kocky a ne k relaxaci. Navic to vubec neni proti prirode, protoze kocky v prirode vyhledavaji tekouci vodu, ktera neni tolik znecistena a plna bakterii jako voda stojata. Nevim proc odpvidate na dotazy o kterych nic nevite, asi jste moc nepomohl.
Čerstvá voda v misce u nás doma zůstává netknutá, až jsem měla obavy, jestli ten náš kočkoun vůbec něco vypije, ani na tekoucí jsem ho nenalákala Pak jsem ho párkrát přistihla, že pije venku vodu dešťovou, dlouho odstátou, až se v ní tvoří takový zelený povlak na dně nádoby. Vypadal při tom velmi spokojeně.
Uvažuji o koupi fontánky pro kočku, protože je stále nařachlá ve vaně nebo umyvadle, když se někdo domyje a číhá na kapky.
Tady jsou i levnější modely fontánek, 1500 mi přijde trošku moc peněz
spokojenypes.cz/...
Souhlasím s Petrou. Našeho kocoura máme rádi moc a tak nám není lhostejné jeho zdraví. Všem i Tobě Berku doporučuji též kočičí, hlavně keramickou fontánku. Ten náš letitej mazel byl z ní hned vedle a hlavně z ní pije a pije (má ji asi půl roku, s plastem jsme nebyli spokojení a s kohoutkami, sprchou, odstátou dešťovkou atp. též ne : ).. Máme dobrej pocit z toho, že ho veterinář chválí za to jakej, že je to v jeho 15 letech kabrňák. Ledviny atp. vše ok! Žádné močové kameny či co na obzoru. Zřejmě i dík doporučení častého pití neznáme ani žádné nemoci. Ťuky, ťuk Aby jste neřekli, že se s vámi nepodělím o zdroj naší radosti, tak jde o prodejce: happy-kitty.cz :D
konecne se nasel nekdo kdo ma zkusenost s fontankou a nechce se jen hadat. Mam take happy-ktty, sna jina keramicka na trhu ani neni, nebo nevim o tom.Take jsem spkojena.Preju hezky den
Má slova. Snadno se udržuje a vypadá dobře. Žádná starost. Co na ní ještě oceňujeme, že je tichá. Máte stejnou zkušenost? Hlavně si neumím představit, život bez ní - protože je osvědčená a mazlik nám z ničeho jinýho nepije. Jestli je jiná na trhu nevím, my jsme keramickou sháněli tady i v zahraničí a našli jsme jen jeden typ. Nejprve jsme váhali kvůli bílé barvě, ale nakonec se ukázalo, že je to dobrý indikátor - kvůli údržbě a hodí se k ostatní bílé keramice/porcelánu v koupelně. Čistíme jednou týdně a dolejváme dle potřeby...V zahraničí vyjde cenově na stejno, tak i kvůli dopravě jsme zvolili nákup u H.K. Máme pod ní i různé barevné rohožky, ale to je mazlikovi fuk : )). K vánocům mu koupíme druhou na chatu... Jsme kočičí blázni a plánujem další kočičáky, tak ať mají mrňouskové též dobrý základ
ja mam stejne zkusenosti, je ticha, jen se obcas odlepi motorek od dna ale to je par sekund a zase funguje dobre. Take ji jednou tydne hodim do mycky a jinak jen doplnuju vodu.
Před vánocemi nám byla doručena Lucky - Kitty keramická kočičí fontánka od happy-kitty.cz/... - dárek pro mazlíky . Dle dobrých referencí nebylo pochyb o kvalitě, praktičnosti, tichém provozu a bez otrockého dokupování filtrů!... Tím pádem cena sice ne nejlevnější, ale z hlediska dlouhodobého užívání četně spotřeby zdroje naprosto v pohodě. Nehledě na to, že to mají na stálo. Kočky nejdřív jako by nic a poté co jsme odešli z místnosti tak začalo seznamování... Vodu doléváme denně - bez pochyb fontánka jim přišla vhod. Děkuji všem za rady, odkazy a keramickou fontánku také vřele doporučuji! Berk
Hezký den, Mám doma krásnou fontánku pro kočičky, už asi 3 roky leží ve skříni a kočka by po ní nemňouklaTím nechci naznačit že je něco špatného na fontánách, ale postupem času mě přestalo bavit dokupovat filtry (500kš 3 ks), 2x denně fontánku vyplachovat a drhnout.(je to tím že moje kočky s oblibou pijí tlapkama, a největší žízeň mají po návštěvě WC..berou hygienu a žízeň jedním vrzem).Je to samozřejmě jen můj názor, ale raději dám měsíčně 500 za hračky, písek, žrádlo a pod..než za filtry, a čas strávený rozborkou a sborkou fontány, měněním filtrů a drhnutím raději věnuji hrám s kočkami.Kočka stejně nikdy nepochopí a neocení že jste vyplázla 1500 a víc..za fontánu bez které byla doposud a jejím obsahem je stejně voda...venkovní kočky třeba pijí vodu z louže, takže jestli vám jde o to jestli bude pít z fontánky..určitě ano
Roxi, souhlasím. Naše kočky také pijí tlapkama. Namočit, vodu vysát ... myslela jsem, že to dělají jen ty naše, ale asi je to normální Vůbec nejradši ale pijí venku u sousedů, kteří mají pod okapem starý škopek. Ten je plný dešťovky i s tím hnusným žabincem
ale kočkám ta voda náramně chutná ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.