Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozčilování na vodítku

Od: andrea* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mám fenku Zlatého retrívra věl 1 a půl. Cca před čtvrt rokem se začala vztekat chvilkama na vodítku, strčí ho do tlamy a škube s ním, když řeknu pust, tak ho pustí ale štěká a rozčiluje se. Potom se to opakuje..Většinou je to na začátku procházky a nebo ke konci procházky. Můžu poprosit o radu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pěkný den,naše fenka to jako štěně dělala také. Občas to udělá i teď,ale to jen výjimečně. Žádné triky,pamlsky atd nezabraly,ani vykrakani za kůži. Jedině hra.Přešlo ji to casem samo,jak se celkově zklidnila. Podle mě to pes dělá,když ho procházka nudí a chce blbnout. V tu chvíli zabere opravdu jen hra

hodnocení

1x

Souhlas s byvaloupacientkou. Pes se nudí. To, co dělá, to je provokace ke hře, k přetahování. Chce si poběhat, pohrát, poblbnout. Nehce chodit ukázněně na procházku! :) Často potkávám slepou paní. Co ji znám, tak už má 3. retrívra, který ji vodí. Je to úžasný pohled na jejich souhru a jeho ukázněnost. Na louce ho vždycky pustí a pes lítá jako střelený. Ona jde pomaloučku po cestě a nechává ho vylítat. Pak tiše přivolá a pes se bez otálení zařadí k noze. Jen ocasem mává radostně.

fery
hodnocení

0x

Co se divíte. Já když jsem na vodítku dělám to samé.

hodnocení

0x
Nám to pes taky dělal a občas ještě udělá. Chce si hrát. Jen mu řekneme "Kde máš klacíček?", tak začne hledat po zemi něco, co by mohl tahat, a až to najde, tak si to pyšně nese a je klid. Nebo mít v kapse nějakou hračku, kterou si může nést.

hodnocení

0x

mi to dělá fenka bígla pravidelně...sice u toho neštěká ale ty její kreace...lítá okolo mne jak se říká-jak hadr na holi...ale většinou se po povelu zklidní...a radu...sám nevím...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]