Dobrý den, mám fenku Zlatého retrívra věl 1 a půl. Cca před čtvrt rokem se začala vztekat chvilkama na vodítku, strčí ho do tlamy a škube s ním, když řeknu pust, tak ho pustí ale štěká a rozčiluje se. Potom se to opakuje..Většinou je to na začátku procházky a nebo ke konci procházky. Můžu poprosit o radu?
Pěkný den,naše fenka to jako štěně dělala také. Občas to udělá i teď,ale to jen výjimečně. Žádné triky,pamlsky atd nezabraly,ani vykrakani za kůži. Jedině hra.Přešlo ji to casem samo,jak se celkově zklidnila. Podle mě to pes dělá,když ho procházka nudí a chce blbnout. V tu chvíli zabere opravdu jen hra
Souhlas s byvaloupacientkou. Pes se nudí. To, co dělá, to je provokace ke hře, k přetahování. Chce si poběhat, pohrát, poblbnout. Nehce chodit ukázněně na procházku! Často potkávám slepou paní. Co ji znám, tak už má 3. retrívra, který ji vodí. Je to úžasný pohled na jejich souhru a jeho ukázněnost. Na louce ho vždycky pustí a pes lítá jako střelený. Ona jde pomaloučku po cestě a nechává ho vylítat. Pak tiše přivolá a pes se bez otálení zařadí k noze. Jen ocasem mává radostně.
Nám to pes taky dělal a občas ještě udělá. Chce si hrát. Jen mu řekneme "Kde máš klacíček?", tak začne hledat po zemi něco, co by mohl tahat, a až to najde, tak si to pyšně nese a je klid. Nebo mít v kapse nějakou hračku, kterou si může nést.
mi to dělá fenka bígla pravidelně...sice u toho neštěká ale ty její kreace...lítá okolo mne jak se říká-jak hadr na holi...ale většinou se po povelu zklidní...a radu...sám nevím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.