Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rasu

Od: david* odpovědí: 11 změna:
Dobry vecer muzete mi poradit Co je to za rasu dekuji nejsem jsi jisty jestli je to kolie nebo neco jineho

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jestli je něco nesmyslná otázka, tak tohle jistě.

Nadpis, dotaz na něco bez konkrétního uvedení popisu či fotografie...*zed*

I generátor náhodných vět složí smysluplnější text.

hodnocení

3x

Souhlasím s Vámi. Je to buď kolie, nebo něco jiného.

hodnocení

2x

Viz jedna dříve populární písnička:

"Koupím ti psa, jak se tomu druhu říká,

koupím ti psa, půl dogy, půl jezevčíka,

koupím ti psa, takového trpaslíka, s ním budeš muset chodit ven.

A tím pádem a tím pádem, častěji tě uvidím! *palec*

Pokud máte stejnou vizi, je úplně jedno, zda máte irského vlkodava nebo čivavu! Jaga.

hodnocení

2x
Pomoc pro tazatele: Rubrika FAQ
Jak vložit obrázek k otázce nebo odpovědi.
Napište text otázky/odpovědi a pod editorem jsou 3 tlačítka "PROCHÁZET". Po kliknutí máte možnost vybrat u sebe v PC obrázek, který chcete vložit. Mohou to být 3 obrázky na jeden příspěvek. Pak už jen stačí VLOŽIT příspěvek. Pokud zvolíte náhled budete muset obrázky vybrat znovu.
Častá chyba: po kliknutí na tlačítko VLOŽIT se zdánlivě nic neděje (měl by změnit kurzor myši), vyčkejte než se změní obsah stránky. V závislosti na kvalitě připojení a velikosti vkládaného obrázku to může být od několika vteřin až po 2 minuty. Buďte prosím trpěliví.

hodnocení

2x

Já, já, já vím. Nikdo jste to netrefil, je to skrytá, podprahová reklama...*frajer*. Nahlásit, smazat...*smich*

hodnocení

1x
To je Karl von. Bahnhof, také máme něco podobného. ;).

hodnocení

1x

Tazatel je zjevně troll, který nemá nejmenší zájem dozvědět se odpověď na svůj dotaz.

mathew
hodnocení

0x

To je jasný jezevec;)

Pražský výběr

hodnocení

0x
Nějak jste zapomněl dát fotku nebo popis..Takhle nemůžeme poradit..

hodnocení

0x

Pes, jakého svět neviděl...

Jitrnice jakou svět neviděl 1 - YouTube

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]