Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám 8 měsíčního kocourka, nedávno byl kastrovaný. Je to takový ten "vesnický mix". Řeším ale, zda ho mám pouštět ven. Máme malou zahradu, ovšem bydlíme u hlavní silnice a mám strach, že kocourka něco přejede, proto ho pouštím jen zřídka (snažím se mu to alespoň vynahradit častým hraním, aby se vyblbnul, jinak má přístup v podstatě do celého domu). Potřebovala bych proto znát vaše názory na to, zda ho mám začít pouštět pravidelně, zda se bude držet u domu, nemám s tímto zkušenosti.
Předem děkuji za odpovědi.
Máme velkou zahradu, za plotem lesík, pole, tam moji kastrovaní kočičáci rádi chodí. Je pravda, že kastrované kocoury neláká toulat se a hledat samičky, ale baví je prozkoumávat okolí. Píšete, že máte malou zahradu - nešlo by zajistit plot, aby se kocourek nedostal mimo? A nebo ho pouštět jenom, když jste tam s ním?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.