Dobrý den , potřebuji poradit s výběrem plemeno koně . Hledám koníka hlavně na terení vyjížďky chtěla bych zkusit western parkur a také Hubertovy jízdy nechci koníka do vrcholového sportu ani na výstavy spíše bych chtěla jezdit western ale taky terení ježdění …. Děkuji za odpovědi.
Nezáleží na plemeni, ale na odchovu. Hobby jezdec nepotřebuje určité plemeno, stačí mu dobře odchovaný nezkažený kůň. Na western lze přijezdit kterýkoliv kůň. Chleba se začne lámat až při závodech, s chlaďasem nelze jezdit vytrvalost, parkur půjde lépe trakénovi než huculovi. Ale na hobby ježdění je nejdůležitější ten odchov.
Dobrý den , rozpočet na koníka mám ccc 300 tis a na koni jezdím osm let . Jednoho koníčka jsem měla v pronájmu . Byla jsem také na pár hobby závodech ke koním docházím každý den .
pata1
Doplním mojí odpověď s koníkem bych se asi do budoucna chtěla věnovat westernu ….
Souhlasím, poradit se tady o tak speciální otázce je jako ptát se lidí v tramvaji. Něco vám řeknou, ale reálně to bude k ničemu a ten stáj-mistr, ke kterému chodíte, vám poradí 100x líp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.