Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat, proč náš pejsek pořád sáňkuje? Nejen že sáňkuje, ale líže si i zadek, pořád se drbe a kouše zadní nohy. Blechy žádné nemá. Tablety na odčervování mu dáváme. Taky jsme si všimly že má zespoda na tom holém místě u zadku nějakou vyrážku. Na internetu jsme našly že to může být svrab,ale nevím kde by ho chytil. Děkuji za odpovědi..
2x
Nejpravděpodobnější jsou ucpané anální žlázy. Když ho to začalo svědit a bolet, sáňkoval po koberci a odřel si kůži kolem konečníku. Sami tohle navyřešíte, musíte na veterinu. Vet žlázky vymáčkne a určí další postup v léčbě.
Někteří pejsci s tímhle nemají celý život problém a některým se musí žlázky vymačkávat častěji.
12345, až příjdete od veta, napište, jak tenhle problem diagnostikoval a jak řešil. Je to poučení pro nás všechny.![]()
0x
Zajděte na veterinu,měli jsme to také,pak už měl pejsek okolo zadečku bouli jak ping-pongový míček,tak vím,že to byly anální žlázky,čím pozděj půjdete,tím to bude pro pejska horší,pak je i léčba náročnější hlavně pro psíka a i pro Vás,než se našemu psíkovi pak stáhl svěrač ,tak jsem byla nešťastná,protože tzv.pořád "ucházel" a pořád jsem za ním uklízela.Tak jestli můžete,hned jděte,než se to zhorší jako nám.Jiřina
- Je to ucpaná anální žlázka?
- Anální žlázky
- Proc najednou pes smrdi?
- Kocourovi škube srst
- Maltézáček - pořád ucpané anální žlázky
- Problem s análními žlázami
- PEJSEK-bolesti v zadní části těla - co mu je?
- Pes sáňkuje
- Anální žlázky
- Anální žlázky - operace
- Hárání labradorského retrívra
- Fretka - musí se vykastrovat?
- Pes se neustále převaluje
- Hemeroid u psa?
- Rozdrásané místo v srsti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.