Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy mohu pustit slepice?

Od: luko89 odpovědí: 10 změna:
Dobry den,chtel bych se zeptat kde mohu zjistit to ze uz muzu pustit mych 7slepic do vybehu kdyz je ted ten zakaz volneho chovu kuli ptaci chripce?
Porad je drzim ve slepicarne v zajeti a uz mi asi 4mesice nenesou..

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Kamkoliv se vrtnu, vidím slepice venku. Lidi asi jsou ještě normální...*smich*. Pokud nemáte debilní sousedy, pusťte ty chudiny...

luko89
hodnocení

Uprime sousedum moc neverim ale zase sousedka je ma pusteny ale za tkaninou takze tolik nejsou videt...
Rad je pustim ale kdyz hrozej pokutou az 50tis...
id
A co kdyby vàm slepice párkrát utekly? Asi jste špatně zavřel kurník. Netrapte je.
Teď vážně. Nám otevřela liška králíkárnu.
frisek

Slipky můžete pustit ai bes ohrady ven.

hodnocení

2x

To záleží,jak moc máte všímavé a fízlovaté sousedy? Pokud tedy nebydlíte na samotě.Tam bych to už vůbec neřešil.

id
hodnocení

1x
My je přes den necháme doma jen když moc mrzne.

hodnocení

0x

On je nějaký zákaz?

hodnocení

0x

I já už jsem to vzdala.

Nejprve byly fakt zavřený, hrůza. Chudinky.

Pak jsem je pouštěla navečer, aby se proběhly a hned domů.

Teď už je pouštím normálně. Taky nenesly. A je to týrání zvířat. Prostě mi utekly...

Pravdou ale je, že ohniska nákazy jsou od nás fakt daleko.

makk
hodnocení

0x

Pokud chcete být předpisový, sledujte svscr.cz/... , tam ukončení opatření zveřejní.

rud
hodnocení

0x

Dobrý den, od 3.3.2023 Státní veterinární správa ruší zákaz venkovního chovu drůbeže, který vyhlásila kvůli šíření ptačí chřipky. Situace se podle veterinářů zlepšila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]