Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka leze na střechu a pak se bojí dolů

Od: madla* odpovědí: 6 změna:

Hezký den všem na poradně,

náš 1.5letý kocour začal poslední dobou lézt k sousedům na takovou nedodělanou terasu, kterou moc nepoužívají, mají tam uskladněné nějaké dřevo a tak trochu nepořádek. Sousedovic kocour (nevl. brácha toho našeho) tam chodí běžně, ale umí slézt. Vylezou tam přes strom, který roste vedle terasy a ten náš kocour poté, co ho tom tam přestane bavit a rád by dolů, se bojí a nesleze. Naposledy tam strávil asi 2 dny, odhaduji to podle toho, že se neukázal doma . Až když jdu kolem a uvidí mě, mňouká a prosí. Se sousedy vycházíme v pohodě (náš kocour je potomek jejich kočky), ale už je mi trapné je stále žádat, aby mi kocoura z terasy sundali (asi tak každý třetí -čtvrtý den). Nevíte co udělat, aby tam přestal lézt ,když neví jak dolů? Myslela jsem, že když se mu to párkrát stalo, bude si to pamatovat a už tam nepoleze, bohužel je nepoučitelný *zed*. Nechat zavřeného doma taky dost dobře nejde, je zvyklý chodit ven.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Jediná rada. Nechte ho tam, on nakonec sleze - nic jiného mu nezbyde. Pokud jej budete odtamtud stále vysvobozovat, pletete si na sebe bič.

gal*
hodnocení

3x

Postavit na terasu psa.*placni*

gale! - "stydím se" za svoji odpověď *hi*, ... protože Vaše rada se NEDÁ NAZVAT jinak, ... než ... za GENIÁLNÍ! *ua**palec**ua*

galatea*

No jak se říká, na blbou otázku - blbá odpověď ...:)

výtka
Upozornění od administrátora 06. 10. 2009 15:52:29
otázka mi nepřijde hloupá, ale to je věc názoru :) Nechcete vaše 2 registrace sloučit? Stačí se ozvat ;)

...galateo, ... já to - skutečně - beru jako dobrý tip. *palec*- On by tam ten pes pochopitelně nemohl být pořád, ... ale kdyby se sem-tam - na té terase - objevil, ... tak by ten kocourek měl asi ... "po ptákách"! *sok**ua**ua*

hodnocení

2x

... on ten Váš kocourek je pěkný "filuta" :-P. - To, že si má pamatovat *bzum*, ... že by tam už ... NEMĚL lézt *stop*, ... to si "NEZAPAMATUJE" *nevi*. Ale to, že si ... pro něho ... PŘIJDETE *smich*, ... to už mu "k zapamatování" ... JDE *haha*... a jak je vidět *ee*, ... tak "umí to" *palec* ... VELICE DOBŘE! *frajer* - ... jen ho nechte "kluka", ... ať to zvládne SÁM! ( ... "mládí" ... už na to má! *smich* ) ... chce to jenom trochu "trpělivosti" ( ... ne Vaší, ... ale jeho *uf* ) ... a budete oba spokojení. *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]