Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Granule pro psy

Od: jannovak odpovědí: 7 změna:
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jaký máte názor na tyto granule? VIVAVITA pro dospele psy. Kupuji je v Mounfieldu.
Granule pro psy

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Šunt, jako (skoro) vše z tohoto obchodu. Zadarmo drahé.

doplněno 05.02.23 17:29:

psikrmivoradce.cz/...

pckop, jste mě tím odkazem nas.al...*bum*. Jsem si myslel, jaké fajn granule dávám psům (josera jehněčí s rýží)... No nic, jdu hledat lepší... Dík.;)

re4zon
hodnocení

0x
Lepsi nez sra*ky typu pedigree, ale smejd to je. Starvita uz jsou jakz takz, ale ty uz jsou zas drazsi a za stejnou cenu uz se daji koupit skutecne kvalitni granule.

hodnocení

0x

Aj keď je akciova cena,to už za tú cenu je možno kúpiť čisté mäso.

nerentier
hodnocení

0x

Totální aušus. Mám kočku a kupuji pro ni granule značek Farmina N&D a Orijen. Obě firmy vyrábějí pro psy, přidržel bych se jich. *hej*

hodnocení

0x
Premyslejte, co v tom asi za ty penize muze byt, 2 kg kvalitnich granuli musi stat min kolem 500

hodnocení

0x
Kupuju Fitmin a myslím , že mu to nevadí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]