Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co do maleho akvaria 2l

Od: bara odpovědí: 8 změna:
Nevite nekdo co bych mohla chovat malem akvariu 2litry? Nemusi to byt jen vodni zivocichove klidne i neco suchozemskeho.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Tam bych naaranžoval jen nějakou rostlinu. Nic živého bych v tom malém prostoru netrápil.
Jedině snad nějaký hmyz, třeba mravenčí farma.

riva
hodnocení

4x

Zkusil bych živoucí fosílii, to budou kámošky koukat:

alik.cz/...

etana*
hodnocení

3x
Alzbeto, zadnou betu nedoporucujte do 2 l, ten, kdo vam to poradil je idiot.

hodnocení

2x

Původně jsem myslel, že jde o překlem, že máte 20l akvárko, to je sice malinké, ale ne nějakou nenáročnou rybku možná.

Ovšem pokud to má skutečně DVA litry - tak souhlas s kolegou, tam snad jednině ty mravence.

hodnocení

2x
Masožravé rostliny. Rosnatka nebo mucholapka by pro tak malý prostor byly ideální.
doplněno 05.02.23 21:20: Nebo populární řasokoule.
doplněno 10.02.23 11:09: Asi by to přežily i krevetky za předpokladu že zajistíš stálou teplotu aby tam neměly ve dne 28 od žárovky a v noci 17.

hodnocení

1x

Lampičku. Pěknou rostlinu a světýlko , které na ni svítí.

zaseja
hodnocení

1x

Já se spíš zeptám tebe, proč si pořizuješ akvárko, když nevíš na co ti bude.

alzbeta
hodnocení

0x
Doporučovala bych buď řasokouli nebo nějaký okrasný mech. Případně bych doporučila rybku betu bojovníci samci se chovají po jednom a mě bylo řečeno že moc prostoru nepotřebují

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]