Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkal pejska, pomoooc

Od: tereza* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, dnes jsem zachytila zvláštní objekty ve výkalech mého psa. Na internetu jsem nic nenašla. Proto píšu zde. Opakovalo se to dnes 2x. Víte někdo co by to mohlo být? Děkuji Tereza
Výkal pejska, pomoooc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Sežral nějaké větvičky nebo jehličí a prošlo to trávicím traktem beze změny. Nejsem odborník, ale nevidím důvod panikařit.

okolik

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pejsek sežral suchou větvičku thujky - nic se nestalo a už je venku, tak hurááá . Zdravím!

P.S. Nesebrala jste tu větvičku s tím sněhem a hovínkem Vy? Bylo to vůbec v tom hovínku?

doplněno 03.02.23 14:31:

terina - a proč fotíte hovínko i s tou větvičkou? Proč nenapíšete jasně, co se Vám tam nezdá? No, bude to něco, co pejsek sežral a nestrávil (nebo nestrávil zcela). Hlídejte další hovínka, ale ono to bude dobré, tak nevyšilujte .

terina*
hodnocení

Tu jsem sebrala s hovinkem. Mě se spíše jedná o ty kuličky(semínka) přímo ve výkalu. Stravu má kontrolovanou, a nic takového opravdu nejedl

hodnocení

1x

Podle fota bych tipla, že sežral někde potravu pro ptáky - něco jako jsou "lojové koule" plné semínek. Doporučila bych to hovínko propláchnout vodou a pokud nepoznáte co to je, dejte foto.

hodnocení

0x

A není to z něčeho, co přidávají psům např. do konzerv? My jsme se taky divili, když jsme jednou koukali, že kočky mají v hovínku kukuřici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]