Nejste přihlášen/a.
Mnohdy se stává, že vodítko je pupeční šňůrou, která člověka váže se psem. Jak je pán naladěn, tak pes reaguje. SEBEVĚDOMÍ, tam bude ten problém. S něčím podobným mám dávnou zkušenost, když knírače sejmulo auto. Byl 3 dny v šoku, vozila jsem ho v prádlovém koši do práce a když vyzdravěl, tak se choval přesně, jak popisujete. Já ho tenkrát vzala na cvičák, na velikou louku. Když jsme přicházeli, vyběhnul proti nám střední, černý knírač, Endyho kámoš. Letěl s břichem u země, jako když útočí. Endy sice řval, ale vypadal na mrtvici. Nakonec sebou plácnul na záda, jakože prosííím, nezabíjej mě! Dard se zastavil, pečlivě Endyho očichal a začal do něho šťoucht nosem, dokus se Endy neprobral a nezačal reagovat. A nakonec Dard sebou plácnul na záda a prosil, aby ho Endy nechal žít. Představte si, po této historii jsem měla starého, sebevědomého psa. Vím, jork je něco jiného, jen mi to nedalo, musela jsem vyprávět. Pročtěte pečlivě všechno o sebevědomí a vyberte to, co dokážete.
Zkuste podávat Argentum Nitricum AKH 1/2 až 1tb bus do jídla denně nebo rozpustit do vody.
Pomáhá studentům před zkouškami a mohou i zvířátka.
Okolíku, to myslíte fakt vážně? Místo výchovy nacpat psy lékama, chemií? Určitě máte vyzkoušeno. Tož, musím vám říci, že jsem vás odhadovala na úplně jiného člověka.
babkazov tak za prvé nikdo žádnou chemii do bojácného psíka necpe.
A hlavně si neprve zjištěte ve vyhledávači jedná se o stříbro možná by to chtělo zopakovat si tabulku prvků.
Psík je bojácný a potřebuje socializovat. Fundovaný veterinář by vás jistě poučil. BIOINFORMAČNÍ MATERIAL VÁM NIC NEŘÍKÁ...
Ale jak sleduji zde nikdo neradí jen ma každý potřebu někoho napadat.
Ve finále jde o změnit psíkovy energie a Argentum se právě podává když chceme změnu.
Babkazov koloidní stříbro je pro vás nejspíš Španělská vesnice.
Naprosti tomu tzv. ,,Biologická léčba,, je doslova obstojné svinstvo pouze zaobalené do líbívého názvu. A osvícení lidé vědět co obsahuje, do ní zcela jistě nejdou. To jen na okraj a z názoru lékařského prostředí.
Přeji vám krásnou neděli.
Jistý veto Argentum používá při plánovaných složitých zákrocích. Uznává pohodu při takových akcích. Svěřil se, že před zákrokem personál si klidně nabídne Argentum před operací. A vše potom obyčejně probíhá hladce bez komplikací.
Včetně zvířecího pacienta zvláštní, že k lidem se přistupuje hůř než ke zvířatům.
Možná by se mělo patentovat i v jiných zdravotních institucích pro lidi a bylo by pak méně poškození.
Babkazov já to nemyslela zle, ale vycházím z praxe copak člověk je méně než přítel člověka a naopak.
Včera jsem byla nucena ač indisponována volat sousedce záchranku, včetně pobalení věcí, telefonátu její sestře. Na patře duhá sousedka nemocná a sousedé nad slavili 80 tiny v počtu 12 osob, takže veselo. Obstarání zmateného pejska, který mne miluje. Běžel k výtahu za paničkou, na zavolání se vratil ke mě, nechtěl zpět do bytu.
Zašel k nám do bytu schoval se za stůl, kde na mě neviděl a to je velice inteligentní, hodný, všemu rozumí. Znám od mimi a znala jsem i předchozího čumáčka. Naštěstí je přítulná a velice fixová na své blízké okolí a mazel, tak snad vše bude Ok.
Copak bych těm nádherným obrovským kukadlům mohla ublížit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.