Nejste přihlášen/a.
Molly se snáší dobře, jsou to hodné, dekorativní rybky vhodné pro začátečníky. Rozdělené ve zverimexu byly nejspíš proto, že se pak lépe vyloví podle přání zákazníka barevná varianta, nemydlí se tam všechny dohromady. Jsou krásné, ale mně tedy dlouho nevydržely, nevím proč a to jsem už dlouho akvarista. Dodnes nevím, co jsem jim to provedla.
Mají rády hodně rostlin, trošku soli jim neuškodí. Doporučuji si toho hodně načíst na akvaristických forech a poradnách, abyste jim zařídila vhodné prostředí a věděla, kam akvárko postavit, co zajistit.
Živorodky víc zasírají vodu, takže tomu musíte přizpůsobit i čistění. Zkrátka, akvaristika je trochu laboratoř, ale začít s mollami není špatný nápad. Nezapomeňte nejdřív nechat akvárium zaběhnout, než koupíte rybky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.