Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může mít pes depresi?

Od: eny odpovědí: 8 změna:
Pěkný večer všem, tři labradorky-nejstarsi a nejmladší jsou velké kamarádky, nejmladší (9měsiců)šikanuje tu prostřední,tahá ji za kůži pod krkem, někdy i zakňučí, dřív po ní zavrčela, teď to vzdala,nic moc jí nezajímá,venku je spíše sama,ty dvě spolu,mám strach,jsou převážně venku,tak je nemám moc pod kontrolou i když na ně vidím z okna,pokud nejsem v práci,co dělat?Nedopadne to špatně?,Neporvou se jednoho dne?Po psychické stránce mi připadá fenečka smutná,netečná,jako v depresi...? Je mi jí líto,je strašně hodná a poslušná,(na labradorku). Děkuji moc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Labrador je pes, který rád pracuje a je s člověkem. Když je bez člověka a bez činnosti, je to pro něho neštěstí. Jestli má depku, to netuším, ale je nešťastný. Není to hlídač, takže ani nehlídá, ani nemůže zlioději přinést bačkry. Potřebuje pracovat, vyvíjet činnost, pomáhat, plnit úkoly. Pak bude činorodý a šťastný. Kamarádi stejné rasy problém letargie neřeší.

hodnocení

0x
Samozřejmě že může

eny
hodnocení

Co mám dělat?

eny
hodnocení

Máte někdo vyzkoušeno?..

eny
hodnocení

A nějakou radu,jak se mám k ní a k těm dvěma chovat?Mám na mysli,kterou upřednostňovat při podávání jídla,atd.
eny
hodnocení

Zdravím,moje ze třech zlatiček je na tom lépe,mám radost,je veselejší,má jasnější oči, má lepší energii... upřednostňuji ji, dvakrát jsem ji měla sebou v práci,nemohla jsem ji dostat napoprvé že schodů,myslím si, že nechtěla jít domů,byla se mnou v klidu a pohodlí,asi proto.,tak snad už to bude jen lepší.
Je to můj patý labrador,neměnila bych,jsou úžasní.

Tady je vysvětlení. Měla jste ji sebou a v novém, zajímavém prostředí. Nenudila se, bylo to zajímavé + vaše přítomnost. Ne že ji upřednostňujete, ale jste s ní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]