Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký pelech pro psa. Kde ho koupit?

Od: viky® odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer. Mám psa Americká Akita. Je dost velká, když leží, tak je natažená. Nyní má matraci. Chtěla bych jí koupit pelech, kde by měla doma, svoje místečko. Něco nepromokavého, aby se dal povlak prát. Poradíte, kde je dobré nakupovat, aby pelech byl dobrý a kvalitní. Na netu je toho spousta, ale nechám si poradit. Děkuji Viky

Velký pelech pro psa. Kde ho koupit?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dají se koupit takové napůl tvrdé polštáře a napůl matrace. V zoo prodejnách, ve velkých marketech, viděla jsem je i u Vietnamců. Neměl by být problém z čehokoliv ušít cíchu a povléci. Poskládanou deku ne, deku všichni psi seškrábou, nechtějí ji. :-D Nepromokavé, to je horší, protože některý materiál je šustivý. Kupovala jsem ve středu pro Dorku pelíšek, ten který se mi líbil, měl nepromokavé, ale šustivé dno, které rachotí při každém pohybu, tak jsem vybrala jiné. *hej*Mohu udělat malou přednášku? Pelech, to má být výsostné území a majetek psa. Tam se má utíkat pro klid, pro azyl, před nepřízní osudu. Když zlobí, máme ho poslat, ostrým hlasem "Na místo!". Když tam je, nemáme na psa sahat, nadávat mu, nevést řeči, o kterých ví, že mu hubujeme. Musí vědět, že když si na pelech zaleze, nic se mu nemůže stát. Pelech uklízíme, pereme atd, když pes není doma a nevidí, že mu na něho saháme. Tohle všechno psovi ujasní, co je jeho a co je pánovo. :-D Všechno tohle vypadá jako legrace, ale mám léty toto ověřeno. Sice u malých ras, ale stále psů. Když i dnes, otřebuji manipulovat s pelechem, hluchá a napůl slepá Dorka stojí u mě a kontroluje a také komentuje.

doplněno 29.01.23 09:04:

Dívala jsem se, co nabízejí e-shopy. Já bych pelech takto nekupovala. Myslím, že je potřeba vidět ho, sáhnout si, potěžkat a pohledem zjistit, jestli velikost bude dobrá.

Souhlasím.. Přes e-shop nekupovat.. Vietnamců je všude dost,tak je stačí oběhnout a vybrat si

hodnocení

2x
Nejlevnější je mají u Vietnamců..Kupoval jsem ho své malamutce za necelé 4 stovky..

tebi
hodnocení

0x
Zkuste prodejnu TEDi. Tam jich mají dost.

hodnocení

0x

Velký výběr je na Spokojený pes a mají i u některých dopravu zdarma. Máme odsud taky pelech, máme ovčáka.

hodnocení

0x
Happyzoo, Superzoo, Spokojenypes, jsou to eshopy prodejnami

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]