Nejste přihlášen/a.
dobrý den mám steně vlkodava 9měs. žije v boudě ted když se ochladilo dostala do boudy matraci spi na ní rada, ale když nespí nemilosrdně ji cupuje a tak to dělá s čímkoliv co jí do boudy dám mám se na ni vykašlat a nechat ji na tvrdym studenym nebo ma někdo nějaký tip děkuji za vaše nápady a zkušenosti
Nejlepší izolace, která se nedá kousat je obyčejná sláma. Ne seno, protože to se uválí a nasává vodu (vlhne), kdežto sláma pustí vodu pod sebe a časem voda vyschne (např. sníh co pes do boudy nanosí).
slámy je potřeba dát vysokou vrstvu, jednak se uválí a jednak si z ní pes vyrobí pelíšek (ve vašem případě spíš pelech
)
Předpokládám, že máte boudu s předsíní a nebo alespoň otočenou do závětří...
Štěňátka prostě takhle blbnou - já to řeším tak, že používám starší vyřazené froté osušky a když jednu naše štěňulka zlikviduje, dostane novou. A jinak - vlkodav je odolný povětrnostním vlivům, tak si myslím, že bych ho nechala klidně zatím dokud není moc zima spát na holé podlaze boudy. Nebo nějak tu matraci přibít k podlážce. Ale to asi ne, spíš se obrnit trpělivostí a doufat, že z toho štěně časem vyroste. A dát mu tam na cupování nějakou hračku?
to ze stěnátka koušou to vím není to můj první pes a hraček má taky dost a denně velká procházka a synovi hračky si taky půjčuje a velkou zahradu má (já chci být náš pes!) tak se teda obrním a budu uklízet cucky a az tu matraci rozkouse bude zas na tvrdym nez mi jí zas přijde líto to zase přinesu matraci a budu uklízet a tak pořád do kola dokud to jednu z nás nepřestane bavit díky za vaši odpověd
Prostě každý ten náš psí miláček má své záliby, které se nám občas moc " líbí" že? Ta naše dělá ze zahrady "tankodrom", ryje výkopy v trávníku, loví ježky (jasně že v noci a ječí na ně tak dlouho až rozespalí pánečci vylezou a ježka odnesou pár set metrů dál od zahrady), sklízí veškerou úrodu ovoce a zeleniny a rozcupovala všechno od bot až po krytky zásuvek na fasádě. Pravda - nuda nám tedy s ní nehrozí
Chodím z práce s hrůzou co zas bude a jak se lísá už ve vrátkách, je mi jasné, že zas vymyslela něco, čím mne "obzvlášť" potěší. Ale nedala bych ji ani za nic. ![]()
milá limetko až na maličkosti jako bychom měli stejného psa třeba jahody jsme letos neviděli a to jich mam slušný záhon no co tak si koupíme .myse diky za tip se slámou napadlo me to se senem ale s tou vodou máte asi pravdu ju a bouda je v závětří.dračku ten nápad s ořechovym listím zní moc dobře listí dost tak to zkusím k té slámě jo to staré oblečení se mi moc neosvěčilo kradla pak jakékoli oblečení(když si řeknu hned to vrátí). a stou samotou tu má jen v přiměřené míře jsem na rodičovské a čekám druhé dítě tak jsem doma skoro porád .je to prostě potvora a má svoje koníčky no ,ale je naše
Dobrý den ,řekl bych že se štěňátko nudí a je osamocemé proto všechno cupuje ,měl sem Leonbergra a řešil sem to tak že jsem do boudy dával staré oblečení nejlépe spocené ,štěně vás z něj cítí a má vlastně společnost ,podestýlka slámou je dobrá ale já používal listí z ořechu (suché),dostal sem radu že ho nesnášejí blechy a drobní parazité ,osvedčilo se to perfektně ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.