Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka odmítá pít

Od: luca* odpovědí: 7 změna:
Prosím poraďte. Kočka odmítá pít vodu. Zkoušela jsem fontánky. Měsíc to jelo úplně zbytečně. Teď má misky s vodou, dali jsme na různá místa ( materiály -sklo, kov, keramika).Vodu jsme nabízeli odstátou, čerstvou, kojeneckou. Kočka se do misky jen podívá. Tak ji aspoň ředím žrádlo vodou, nebo ji dám vývar, ale ne vždy to sežere. Upřednostňuje granule. Když ji je nedám nežere nic a dožaduje se jich. Granule jsem taky zkoušela namočit a taky to nechtěla.
Tak nevíme jak dál. Poraďte. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dobrý den,náš kocour nikdy nepil z misky kam jsme mu vodu denně servirovali. Raději chodil pít z konve,kde byla voda na zalévání.
Třeba se i u vaší kočky dá vypátrat kde má svůj zdroj..

hodnocení

1x

To mi chcete tvrdit, že ji sledujete 24h denně? Nebo jí dáte přesně odměřené množství, které pak kontrolujete? Čůrá kočka do záchůdku? Jaký má "bobek"? Silný, tuhý nebo přiměřený, tenčí, měkčí? Má jinou možnost pití, než to, co jí předložíte?

Odmítám uvěřit, že kočka nepije celý měsíc bez zdravotních problémů, navíc když převážně žere suché granule.

hodnocení

1x

Dávám kočce 1-2 lžíce vody, do každého jídla, hlavně do granulí ,ani si toho nevšimne a hned to sežete, pokud je to už rozmočené, tak to nechce. Když jí soused postřelil a ona byla po operaci, dávala jsem jí vodu ze stříkačky,možná i trošku mléka zředit vodou, třeba by jí to nevadilo,ale pít musí. Je pravda, že raději mají vodu z louže. Zkuste dát dešťovou.

Kolikrát za den žere?

Kočky obecně nemají potřebu tolik pít.Naše kočka, která se dožila 17let nepila doma NIKDY! Ani venku jsem ji NIKDY neviděl pít.Netuším jak a z čeho tedy pila.S tou stříkačkou jsem už to taky někde četl.. stačí pár kapek.. Současná kočka pije jen když slyší puštěnou vodu u umyvadla..hned přiběhne a napije se..Jinde pít nechce a z misky už tuplem ne..

hodnocení

0x

jak dlouho to trvá ,že nepije? počkal bych ,ale co nejrychlejí na veterinu

hodnocení

0x

To keď som videl našu mačku alebo kocúra piť vodu,tak to bola rarita. Mlieko sradosťou pil. Inak mačkovité šelmy nepotrebujú toľko vody ako psovité šelmy.

etana*
hodnocení

0x

Kočky obecně pijí méně, i když dnes to asi tak moc neplatí kvůli zvyku krmit je granulemi. Ale tekutiny samozřejmě potřebují a umí si je opatřit. Možná chodí míca pít ke kapajícímu vodovodnímu kohoutku, do záchoda či akvária. Určitě není na suchu. Nebo pije v noci, když spíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]