Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Evidence informací o zdravotním stavu zvířat v útulcích

Od: tazatel odpovědí: 1 změna:
Jak si prosím evidujete informace o zdravotním stavu, váze, očkování, odčervení vašich kočiček?
Stačí vám očkovací průkaz, nebo máte nějaké sešity, šanony... Hledal jsem na internetu nějaké programy pro evidenci zvířat a jejich zdraví ale všechny se platí a jsou v angličtině, pak existují nějaké mobilní aplikace, ale nic moc, tak se chci zeptat jak to děláte vy ostatní. Dotaz je určen spíše na útulky, depozita a dočasky, co mají několik desítek kočiček, ale zajímají mě odpovědi i "obyčejných" majitelů.
Děkuji moc.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý den, máme kočky celý můj život. Venkovní, polodomácí i čistě domácí. Žádné evidence si o nich nevedeme. Vidíme že jsou zdravé, do kalendáře napíšeme datumy očkování a odčervení, když kočka jeví nějaké známky zdravotního neduhu,jedeme k vetovi. Soused na kopci má koček šestnáct, také si žádnou evidenci nevede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]