Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porod u psa - jak se připravit

Od: papene* odpovědí: 16 změna:

;)Poraďte,

známé fenka špice bude každým dnem rodit.Je to prvorodička.

A známá je z toho trochu nervózní.*modla*

Jak ji můžu na dálku, alespoň trochu pomoci.(Té známé.)

Na co se má připravit?Samozřejmě něco už *cteni*nastudovala,ale pro jistotu.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Krááása *smich* Moc velké gratulace! je to radost ;)

dracek*

Ale i starost ,9 štěňat vlčáka je zabíračka oprati tomu 4 bílé kuličky to bude hoooodně radosti :)

papene*
hodnocení

Já měla 11 štěnátek od boxerky.

Moje mamča si kvůli ním tenkrát vzala dovolenou.

To byl fofr.

dracek*
30.09.09 19:05

to věřím :)

hodnocení

1x

To se blíží nádherná událost! *hi* Je to takový zázrak, který se mnohokrát za život nezažije. Jasně že se může stát ledacos, ledacos se musí řešit. Bylo by fajn, kdyby paní věděla, co a jak, kdyby bylo zle. Kdo má auto, jestli vet slouží zrovna v ty dny a tak podobně. :(Případně, jestli by byl ochoten přijet. Píšu to proto, že moje fenečka, černostříbřitá kníračka malá, rodila na Velikonoční pondělí. Po delší chvíli vytlačila jednu zadní tlapku a dost a bylo zle. Naštěstí jsem našla souseda, který nepil a na veterinu nás dovezl. Opravdu bych si s tím neporadila sama. Jedno štěně bylo zapříčené v dolní části břicha a dvě druhé byly až v hrudním koši, pod žebry. *hej*To zapříčené bylo velikánské a téměř neživé. Tedy císařský řez a domů se dvěma štěňátky pod svetrem a spící fenečkou. Měli jsme štěstí, policie přivezla psa a já jsem je ukecala na odvoz domů. Alexandra (říkali jí Saša) a Alis z Černého stříbra. Tak se štěňátka jmenovala :DDnes už bych to jistila ze všech stran. Měli jsme více štěstí než rozumu.*vtip* Ať se porod podaří doma, v klidu a pohodě pro všechny. A štěňátka ať jsou pro radost všem. *slunce*

papene*
hodnocení

*ua*Dnes ráno v 5h. je porodila.Sama bez problémů.

Má 4 bílé kuličky.*uf*

Tak je vše v pořádku.

Díky

claire*

Že blahopřeju :) špicové jsou úžasní pejsci, umí se krásně usmívat! Jednoho mám doma (a právě leží na zádech s packama do stropu a vyceněným "blbým" zubem - prostě chrápe :D ) Nic naplat, všichni špicí kluci jsou prostě Míšové :)

dracek*

tak to už chce jen gratulaci :)

guli*
hodnocení

1x

papene kup si flašku něčeho tvrdýho (vodka,rum atd...)

papene*
hodnocení

Díky za radu*pivo*

guli*

papene*
hodnocení

:)Tak to jsou oni

papene*
11.10.09 13:42
hodnocení

*haha**zed*

papene*
11.10.09 13:50
hodnocení

*uf*

papene*
hodnocení

*uf*Jí bylo 3.6.2roky.

A štěňátkům 9 dní

papene*
hodnocení

;)Tak už jsou zase o krapet větší.Foceno17.10.

Porod u psa - jak se připravit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]