Nejste přihlášen/a.
Poraďte,
známé fenka špice bude každým dnem rodit.Je to prvorodička.
A známá je z toho trochu nervózní.
Jak ji můžu na dálku, alespoň trochu pomoci.(Té známé.)
Na co se má připravit?Samozřejmě něco už nastudovala,ale pro jistotu.
To se blíží nádherná událost! Je to takový zázrak, který se mnohokrát za život nezažije. Jasně že se může stát ledacos, ledacos se musí řešit. Bylo by fajn, kdyby paní věděla, co a jak, kdyby bylo zle. Kdo má auto, jestli vet slouží zrovna v ty dny a tak podobně.
Případně, jestli by byl ochoten přijet. Píšu to proto, že moje fenečka, černostříbřitá kníračka malá, rodila na Velikonoční pondělí. Po delší chvíli vytlačila jednu zadní tlapku a dost a bylo zle. Naštěstí jsem našla souseda, který nepil a na veterinu nás dovezl. Opravdu bych si s tím neporadila sama. Jedno štěně bylo zapříčené v dolní části břicha a dvě druhé byly až v hrudním koši, pod žebry.
To zapříčené bylo velikánské a téměř neživé. Tedy císařský řez a domů se dvěma štěňátky pod svetrem a spící fenečkou. Měli jsme štěstí, policie přivezla psa a já jsem je ukecala na odvoz domů. Alexandra (říkali jí Saša) a Alis z Černého stříbra. Tak se štěňátka jmenovala :DDnes už bych to jistila ze všech stran. Měli jsme více štěstí než rozumu.
Ať se porod podaří doma, v klidu a pohodě pro všechny. A štěňátka ať jsou pro radost všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.