Je to trilety pudl a v posledni dobe nekolikrat zautocil, pani jejihoz psa nesnasi chyti za nohavici a trochu skrabnul, podobne na dite, ktere bezelo okolo nebo i dokonce se i ohnal na cloveka, ktery ho chtel,pohladit. Pudl je vzdy na voditku. Mne to hlava nebere, muj pes chodí vetsinou volne a posloucha, ma moznost se vybehat.Taky ma v okoli par psu, ktere nema rad,ale kdyz potka jejich majitele samotne,tak se k nim lisa a necha se hladit.Je nejaka rada, jaky problem pudl ma, dekuji.
No neco na tom je, ja ji od zacatku rikam, ze ho mela poustet a ucit, aby neutekl, vzdy mi na to rekla a co kdyz prijde velky pes a ja nemam kontrolu. Venovala se mu vetsinou tak, ze umi spoustu kousku,muj pes sice neumi prosit, chodit po klade, tocit se kolem mne, ale vpodstate se na nej mohu spolenout
Napravit by to mohla v nějaké psí škole.Cvičák je oplocený,Psi si na sebe zvykají ,tak,že psovod se psem na vodítku se třeba proplétá mezi ostatními psy.A ty ostatní psi se zároven učí zůstat na místě, i když jde pes kolem nich.No a pak se tam také pouští psi na volno.A protože jsou na to zvyklí,tak se nenapadají a zvykne si na to i nový pes a školitel poradí ,jak.Zároven si pes zvykne i na lidi a také se dá odvolat i od psa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.