Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kastrovaný kocour zkusil už hodně značek jako felix, applaws, purinu, shelmu, shebu, granatapet, animondu, cosmu, schezir atd (granule mu moc nechutnají). Většinu z toho jen olíže, nebo ani to a sotva něco sní, strašně vybíravý.
Plno jídel pro kočky, které najdu a vypadají lépe jak lidská strava jsou jen doplňková krmiva. Chtěl bych se zeptat, ideálně bych chtěl 1 značku suchého i mokrého krmiva, ale fakt nějaké TOP.
Existuje nějaká taková plně vyvážená značka krmiva pro kočky a hlavně plnohodnotná? Chtěl bych mu dát stravu, která za to opravdu stojí a obsahuje vše, co kočka potřebuje a neobsahuje plno zbytečných ptákovin. Pokud by byly granule jiné značky, tak by to asi zas tak moc nevadilo. Četl jsem recenze a hledám už X dní a nedaří se mi najít nic vhodného.
A co carnilove? Polovina toho je sice jen šťáva, ale velký obsah masa a nemají skoro nic, co by kočce vadilo. Chtěl jsem vybrat něco kvalitního, ale i značka Wild Freedom má 98% maso a i tak některé recenze říkají, že je to jídlo k ničemu. Asi se nestačí řídit jen dle masa.
Ještě jsem se díval na FARMINA nebo N&D. S tím zkušenosti máš? Dle popisů a všeho to má být vysoce kvalitní, ale zase je tam asi 12 druhů ovoce a zeleniny, což nevím zdali je pro kočku dobré.
Kdyby to bylo na tobě, jakou nejkvalitnější značku používáš nebo co bys koupil?
S tím musím bohužel souhlasit, značky jako kitekat, whiskas apod jsou v podstatě jen ochucené chemikálie, které stravu jen připomínají, ale jsou ochucené tak, aby je kočka snědla vždycky a pak se to prezentuje jako dokonalé jídlo, které nikdy v misce nezůstane. Nemluvě o té soli, která mu akorát zničí ledviny a kočka se pak sotva dožije poloviny svého věku.
Zkuste Optima Nova pro kastrované kočky. Naše 6-ti letá britka jiné nechce,to by asi raději umřela hlady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.