Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Andula. Veterina. Poradit

Od: dezzy odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
Mohl by mi prosím, někdo poradit specializovanou veterinu na exotické ptactvo. V okoli Uherské Hradiště. Předem děkuji za odpovědi.
A nebo poradit. Mam andulku tyden doma. A při čištěni klece mi vylétla ven. Narazila do okna a do dveri. Pak se parkrat proleta a pristala na zeni. Jak sem ji brala ze země, tak mi vruce zustalia dvě krajni letky z křídla. A zašpinilo se ji kridlo od krve.. par kapek i na spodu klece. Uz je to par dni a to křidlo ma stale trochu spinave a neleta.
A zrejmě se do toho přidal i průjem.
Žere dobře. Ale z vodou je to horši. Za celou dobu ci ji mam se ji viděla jednou pit. Vym ze muze pit rano a pak celi den ji nemusim vidět. Ale nějaka rada jak do ni dostat tekutiny.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dobrý večer, přímo v Uherském Hradišti je výborná veterinární ordinace. Ulice Lomená 1389. Tel.číslo 572579784
Osetruji tam i ptactvo. Přeji ať je brzy v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]