Nejste přihlášen/a.
Zdravím,jak zabavit 8 měsíční hyperaktivní labradorku?Je náš pá tý pes,ale to tu ještě nebylo, neúnavná,vše zničí, rozkouše,okouše,všude vleže,( na hromadu dřeva,na střechu,) šikanuje naší prostřední fenečku,s nejstarší je kamarádka.Jsem vyčerpaná.! Děkuji.Jana
18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Z větší části ano.
Ale jinak 12h tréninku týdně, když mám čas.
No a ten pes to cítí stejně, já ho chápu.
Ale jinak 12h tréninku týdně, když mám čas.
No a ten pes to cítí stejně, já ho chápu.
runner2
2x
Mame taky labradora. Nejdrive to byl cvicak a vylety, kratsi behy po loukach. Zhruba na roce jsem jej zacal brat s sebou na kratsi pomale bezecke treninky 10-15km. Labrador je pes, ktery potrebuje pohyb, pohyb v prirode, miluje vodu. Ma velmi dobrou pruchodnost terenem
casto se toulame hornatym terenem mimo cesty a nema problem. Je to dobracky pes a vyborny partak na ven. Byt jen doma mu neprospiva.
elizabeth
Děláte si legraci?Myslíte, že v mém okolí chodí někdo se psem každý den 10 km? Nikoho takového neznám, mají asi pohodové pejsky.
Kedze vas pes je hyperaktivny, nic ine vam nezostava, len ho unavit. Na to 1.5+1.5km naozaj nestaci.
Mám zlaťáka, za mlada jsem s ním běhal po kopcích, pak si hodinku dáchnul a mohli jsme vyrazit znovu. Ostatní pejskaři večer obcházeli sídliště, my obcházeli celé město.
Někteří psi se dají utahat aportem, doma dobře poslouží hovězí kosti, ty zaberou hodně času.
vetamix.cz/...
Někteří psi se dají utahat aportem, doma dobře poslouží hovězí kosti, ty zaberou hodně času.
vetamix.cz/...
0x
On se časem zklidní, labrador je přizpůsobivej pes. Ona tady spousta rádců chytře radí, jak se pes ideálně musí denně utahat 20 km klusu s páníčkem. ale kterej pes to má? Jako jsou plemena. která ten pohyb potřebují víc, ale labrador si zvykne být i gaučákem. Jenže je moc chytrý, inteligentní a nechce být sám, potřebuje být velkou část dne s vámi. Pokud mu toto neumožníte, bude se nudit a "zlobit". Likvidovat věci, zahradu..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]