Nejste přihlášen/a.
Nevím jak máte velkou dílnu, ale ještě jedna cesta je. Dílnu vyklidit a pořádně vypucovat, a pak si dam zase věci po prohlídce nanosit zpět. Pokud tam mají nějaké díry apod., tak vyřešti. Potom už jedině asi ještě deratizace. Třeba na suškách a halách s obilím mají všude takové pasti a jednou za čas halu zavřou, vypění všechny dutiny které tam jsou a napustí na 2-3dny plynem.
I jsem tam strčil motorovou pilu abych je vykouřil
Tak to tam teď musíte mít zdravé prostředí na práci.
Nic zázračného na myši neexistuje. Chce to asi kombinaci prostředků: pastičky + požerové návnady + vyzkoušet ultrazvukový odpuzovač (nebo pořídit kocoura). Také je dobré objekt projít a zjistit, kudy se myši dostávají dovnitř.
Na podzim se mě stahují k domu a do garáže, kde máme i jablka apod. Letos to bylo peklo. Chytl jsem 24 kusů, než byl konec. Jed je na houby. Dnes je ho v těch granulích tak malé množství, díky EU a nezodpovědným lidem, že je to spíš jen krmivo. Nejvíc se mě osvěčili takové ty plastové pastičky a kukuřice - zrnka. Používám zároveň i jako indikátor přítomnosti - zda zmizí nebo ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.