Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou zlikvidovat myši v dílně

Od: fibi® odpovědí: 5 změna:
Zkousel jsem zlikvidovat hlodavce v dílně... A prostě to nejak nejde, zkousel jsem údajně nejlepší granule, zrní, nebo kapsicky které údajně likvidují hnizdo. Nic! I jsem tam strčil motorovou pilu abych je vykouřil. Nic! Má někdo nějaký dobrý prostředek? Způsob?
doplněno 10.03.23 18:26: Tak mam vyřešeno, dal jsem jim tam malou mističku s pitím, jen tedy místo piva či jiné dobroty tam mají fridex. A ze zkušební misky se zrnim a kukuřicí už neubývá...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nevím jak máte velkou dílnu, ale ještě jedna cesta je. Dílnu vyklidit a pořádně vypucovat, a pak si dam zase věci po prohlídce nanosit zpět. Pokud tam mají nějaké díry apod., tak vyřešti. Potom už jedině asi ještě deratizace.;) Třeba na suškách a halách s obilím mají všude takové pasti a jednou za čas halu zavřou, vypění všechny dutiny které tam jsou a napustí na 2-3dny plynem.

hodnocení

4x

Myší se nezbavíte. Ani ten kocour není stoprocentní. I když je pochytáte a zabijete, přijdou nové. Trochu se dá jejich počet zmenšit zabráněním vstupu, ovšem myši jsou malé a když mají zájem, vždycky si nějakou škvíru najdou :(.

hodnocení

2x

I jsem tam strčil motorovou pilu abych je vykouřil
Tak to tam teď musíte mít zdravé prostředí na práci.
Nic zázračného na myši neexistuje. Chce to asi kombinaci prostředků: pastičky + požerové návnady + vyzkoušet ultrazvukový odpuzovač (nebo pořídit kocoura). Také je dobré objekt projít a zjistit, kudy se myši dostávají dovnitř.

zaseja
hodnocení

0x

Jedině pastičky a pozabíjet.

jarinek*

Na podzim se mě stahují k domu a do garáže, kde máme i jablka apod. Letos to bylo peklo. Chytl jsem 24 kusů, než byl konec. Jed je na houby. Dnes je ho v těch granulích tak malé množství, díky EU a nezodpovědným lidem, že je to spíš jen krmivo. Nejvíc se mě osvěčili takové ty plastové pastičky a kukuřice - zrnka. Používám zároveň i jako indikátor přítomnosti - zda zmizí nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]