Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
můj 9 měsíční pes rasi shih-tzu ..nám často zvrací jídlo...(jednou týdně) jsme na granulých značky pro plan...a složením to není nic extra jen mají všude reklamy ...a tak chceme přejít na jinou značku...třeba zvrací kvůli tomu...a na nějaké komplet vyšetření ted nemáme peníze..takže alespoň ty granule...ted na posledy zvarcel ráno vyzvracel ,,snídani" a chvíli jako že sípal...nevěděla jsem co mám dělat...takže kdyby ste měli někdo nějaké rady i ohledně tohodle budu moc ráda...ale hlavně se chci zeptat na nějakou značku granulí...děkuju
My jsme krmili Artemisem pro malé plemena(máme jacka russella) a naše psisko bylo vrcholně spokojené (akorát mu nevyhovovala velikost granulí, byly strašně maličké) akorát artemis je dost drahý tak jsme teď na Taste of the wild, každé ráno mu to zakápneme lososovým olejem a má úžasnou srst, je akční, nezvrací (v minulosti nám občas ze špatných granulí zvracíval) a vždy sežere celou misku a ještě kouká kde je další:D což je docela výkon, do určité doby byl nežravec
Já bych byla pro abyste si omrkla složení a které se vám nejvíc bude líbit, tak koupíte malé balení anebo seženete vzoreček a uvidíte, jak to vašemu pejskovi bude chutnat
MÁTE DOMA INTERNET,A NA INTERNETE NAJDETE VŠE,TREBA I TO CO OBSAHUJÍ GRANULE A KTERÝ JSOU NEJVHODNEJŠÍ PRO RUZNÉ PLEMENA ATD.PRO PLAN NÁHODOU VYRÁBÍ KVALITNÉ KRMENÍ,ALE VŽDY PLATÍ CO JE UVEDENO NA PRVNÍM MÍSTE NA OBALU (SLOŽENÍ) TAK TOHO JE TAM NEJVÍC.LIDÉ VÁM TADY MUŽU DOPORUČIT RUZNE KRMENÍ,GRANULKY,ALE POKUD VÁS PES TO VYVRACÍ STEJNE TO BUDE HOUBY PLATNÝ.MUSÍTE TO VYPOZOROVAT VY SAMA Z ČEHO VÁS PES NEBUDE VRÁCET.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.