Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje morče nechce jíst a pít

Od: vivienne odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, před dvěmi lety jsem si pořídila morčátko které mělo strupy u zadečku a nechtělo jíst ani pít. Po měsíci se to zlepšilo už jedl a pil ale začal se dusit a hodně pískat. Když jsem šla k veterináři tak mi řekl že se to zlepší a že je zdraví ale mě se to nějak nezdálo. Před dvěmi týdny jsem si všimla že se dusí a píská nechce se mu jíst ani pít a ani se moc nehýbe. Bojím se že brzy zemře a už nevím co s tím dál. předem děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Dobrý večer , radil bych opětovnou návštěvu veterináře . Poté doma morčeti aplikovat RodiCare instant . Jedná se o práškové krmivo , které je určeno pro zvířata , která nejsou schopna přijímat potravu . Redi se to s vodou na kašičku , která se aplikuje lžičkou nebo stříkačkou . Poté doporučuji hlídat pitný režim a do vody přidat VL C-VIT Versele Laga pro morčata . Poté doporučuji po týdenním užívání opětovnou návštěvu veterináře. Taktéž Vám radím kanál na YouTube , jmenuje se Alue . O morčatech ví snad vše . Hodně zdaru
Mario

liska5
hodnocení

2x

*plac*Škoda. Ale dalo se to čekat. Morčata mají krátký život, a to Tvoje mělo nějakou chronickou nemoc.

michal*
hodnocení

0x

obecně vystavením organismu velkému teplu dochází k zvýšení apetitu po vodě.

Psůům jsem dával hovězí vývar, chutnal jim víc než voda

vivienne
hodnocení

Morčatko dneska bohužel zemřelo ale děkuji všem za odpovědi
Je mi to líto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]