Dobrý den, před dvěmi lety jsem si pořídila morčátko které mělo strupy u zadečku a nechtělo jíst ani pít. Po měsíci se to zlepšilo už jedl a pil ale začal se dusit a hodně pískat. Když jsem šla k veterináři tak mi řekl že se to zlepší a že je zdraví ale mě se to nějak nezdálo. Před dvěmi týdny jsem si všimla že se dusí a píská nechce se mu jíst ani pít a ani se moc nehýbe. Bojím se že brzy zemře a už nevím co s tím dál. předem děkuji za odpověď
Dobrý večer , radil bych opětovnou návštěvu veterináře . Poté doma morčeti aplikovat RodiCare instant . Jedná se o práškové krmivo , které je určeno pro zvířata , která nejsou schopna přijímat potravu . Redi se to s vodou na kašičku , která se aplikuje lžičkou nebo stříkačkou . Poté doporučuji hlídat pitný režim a do vody přidat VL C-VIT Versele Laga pro morčata . Poté doporučuji po týdenním užívání opětovnou návštěvu veterináře. Taktéž Vám radím kanál na YouTube , jmenuje se Alue . O morčatech ví snad vše . Hodně zdaru Mario
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.