Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes začal doma štěkat

Od: evakroupova odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám čivavu kluka 13,5 let a běžně od něj odcházím (práce, nákupy, kultura, hlídání vnuka, různé akce) a nikdy doma neštěkal, když byl sám, sousedka říkala, že vůbec neví, že mám psa. Neštěkal ani když někdo zvonil nebo šel po chodbě. Zhruba měsíc se děje to, že když je doma sám, a to je jedno, zda přes den nebo večer, začne štěkat a štěká údajně pořád a sousedka mi začala vyhrožovat i policií, že je z něj na prášky. Podotýkám, že když nejsem doma večer, má rozsvíceno a stále stejně tak to probíhalo celých 13,5 let, z mé strany žádná změna režimu, stále odcházím nepravidelně celé roky. Nevím, proč se to najednou děje, dopovat nějakými prášky na uklidnění ho nemohu, má nemocné srdce a bere na něj od svých 10 let 4 druhy léků na svých 3 kg váhy (nedělala bych to, ani kdyby byl zdravý). Stále mu opakuji při odchodu, že doma se štěkat nesmí, ale prý pár minut po mém odchodu začne. Napadá vás něco, čím by to mohlo být a co s tím dělat? Bydlíme jen sami dva a nemám ho kam dávat při každém odchodu. Moc předem děkuji za radu. Eva Kroupová

Pes začal doma štěkat

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

1x
Jestli se už neozývá stáří pejska. Možná už neunese samotu, neumí se sám zabavit jako dříve a naříká. Je to asi podobné jako u některých starých lidí, těm se zase ve vyšším stáří mění osobnost, mluví třeba rozkňučeně jako malé děti.

hodnocení

0x

Dobrý den,nejdříve bych vzala pejska k veterináři,může mít zdravotní problém,třeba hůře vidí a strachy štěká,věk přináší i zdravotní problémy

P:S:zkuste nabidnout sousedce jej na hlídání

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]