Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Granule - které jsou nejlepší?

Od: sexynet* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, máte prosím zkušenosti s granulkama pro kočičky - mám kastrovaného kocourka a tří měsíční kočičí holčičku... ráda bych jim objednala granule - ale nejsem si jistá typem, aby je mohli oba. Doteď jsem kocourovi kupovala Royoal canin, ale ráda bych mu dopřála nějaké zpestření. Díky za info. Lucie

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dracek*
hodnocení

1x

dobrý den ,dojděte do prodejny kde je kupujete a požádejte je o vzorky granulovaných krmiv a vyskoušejte které jim budou chutnat a které ne :)

martina30*
hodnocení

0x

Dáváte kvalitní granule a jedny z nelepších na trhu*palec*klidně dodávejte pamlsky...

charlie1366*
hodnocení

0x

tech je spoustu,podle věku a rasy...Whiskas atd.

hodnocení

0x

Mám psinu a krmím Royal canin. Není to canin - pes? Doteď jsem si to myslela.*hi*

enula*
hodnocení

0x

Dobrý den,

značka, kterou kočičkám dopřáváte je opravdu kvalitní. Dobré jsou taky granule značky Purina nebo např. Hills.

hodnocení

0x

Omlouvám se, ale teď , jsem viděla pána, vykládal pytel granulí z auta Royal canin a pod tím obrázek krásné peršanky a ještě nějaké psaní, že pro dlouhosrsté kočičky. Tak fakt je to tak. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]