Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neco na psi zuby?

Od: aja1946® odpovědí: 24 změna:
Ma nekdo dobrou zkusenost s nejakou ustni vodou proti zubnimu kameni, ev. i zapachu, treba i neco jineho. Dentalni tycinky mi neji, kelou nesmi, orozyme pkpatky uz mu nechci davat, protoze je po nich primo posedly a neni to nic moc zdraveho. Zuby sice cistime, ake ma je strasne droboucke a moc to nejde. Dekuji,

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

Nejhezčí zuby mají psi, co dostávají k okusu morkové kosti. Není to žádná nezdravá umělotina, psům to chutná a zabaví je na dost dlouhou dobu.

hodnocení

Chápu, ale pro 3 kg psa?
pb®

Ano, prodávají se v supermarketu na polévku, nasekané na výšku asi 3cm, uvnitř morek. Ten vylíže, zbytek může okusovat.

hodnocení

2x

Slyšela jste o Dokonalé lásce? Já vím, je to drahé. Ale narkóza a čištění zubů psa taky něco stojí. Podívejte se na recenze. Nic nepropaguji.

A ještě jsem našla toto.

hodnocení

Diky inzynyrce

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, naučte pejska baštit kysané zelí - čístí zuby a odstraní se i plak a postupně i zubní kámen (tím se sníží zápach z tlamy). Navíc, pro psa je něco kousat přirozenější, než nějaká ústní tekutina. Zdravím!

doplněno 21.11.22 18:08:

Vy už to odmítáte, ale ještě jste to nezkusila. Já jsem si to z prstu nevycucal, ale už ten článek na Google hledat nebudu. Kupte láhev kysaného zelí, nabídněte mu to a uvidíte. Můžete do toho třeba zamíchat nakrájený salám a když to opravdu pes nepřijme, tak si pochutnáte na zelí Vy.

hodnocení

Jak se to dá naučit, když to prostě nebude chtít, tyčinky na čištění zubů mají určitě pro psy nějakou ingrediencí,ktera je láká a můj je přesto nechce
hodnocení

Ja to 9taky četla tak to s tim masem zkusim

Ajo, naše Kikina se může pominout z kyselých okurek. Zelí jsem jí nezkoušela dát, není proč, ale myslím, že by žrala jak divá.

ben®

inzinyrka - protože je kyselé, tak rozpouští zubní kámen (jako ty kyselé okurky). Navíc je chutné, zdravé, plné vitamínu C, zlepšuje zažívání a dělá hezké hovínko (to platí pro psa i pro člověka).

hodnocení

Tak jsem dnes Maxikovi i dala to zeli s buřtem, čuchnul a znechuceně odešel. Nezaváhal se ani vybrat ty kousky buřta.
ben®

aja1946 - nechte pejska vyhladovět, nic jiného mu na misku nedávejte a on si to ještě rád zbaští.

Tak jsem zkusila to kyselé zelí a málem mi užrala prsty. A to je samozřejmě po večeři. Asi je každý pes na tohle jiný. Kikča žere i suchý chleba, jiný pes se ošklíbne a odejde.

ben®

inzinyrka - jestli on není Maxík trochu rozmazlený .

hodnocení

Neni. Ma svoje jedny kvalitni granule
ben®

aja1946 - rozumím. Pes, celoživotně na granulích, který nic jiného nepoznal, opravdu kysané zelí nepozře.

hodnocení

Ale poznal,vylizuje kelimky od jogurtu, obcas dostane jatyrka,rupky z maxa, obcas kousek kysele okurky
ben®

aja1946 - tak to jo. Maxík si opravdu debužíruje .

hodnocení

0x

Zubní kámen se musí seškrabat. Psům se to dělá v menší narkoze. Přiváže se huba a úkon na cca 20 minut.

Bez odstranění mu zuby vypadají, jak mu otečou dásně.

Žvýkací kosti jsou spíše na prevenci.

hodnocení

Narkoza není pro staršího psa vhodna

Tak bez nárkozy ho svázat a držet, aby nekousal a nebránil se a oškrabat. Jestli jako starší pes ještě zuby má, pokud to nikdo nedělal.

hodnocení

Uz vidim veta, ktery to udela bez narkozy, chteji vydelat

To se dělá na počkání. Jsi se psem v ordinaci. Možná jak kde. Já vždy byl.

Pejsci nemají systém zdravotního pojištění. proto platíš veškerý spotřební materiál a výkon veta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]