Nejste přihlášen/a.
Slyšela jste o Dokonalé lásce? Já vím, je to drahé. Ale narkóza a čištění zubů psa taky něco stojí. Podívejte se na recenze. Nic nepropaguji.
Dobrý den, naučte pejska baštit kysané zelí - čístí zuby a odstraní se i plak a postupně i zubní kámen (tím se sníží zápach z tlamy). Navíc, pro psa je něco kousat přirozenější, než nějaká ústní tekutina. Zdravím!
Vy už to odmítáte, ale ještě jste to nezkusila. Já jsem si to z prstu nevycucal, ale už ten článek na Google hledat nebudu. Kupte láhev kysaného zelí, nabídněte mu to a uvidíte. Můžete do toho třeba zamíchat nakrájený salám a když to opravdu pes nepřijme, tak si pochutnáte na zelí Vy.
Ajo, naše Kikina se může pominout z kyselých okurek. Zelí jsem jí nezkoušela dát, není proč, ale myslím, že by žrala jak divá.
inzinyrka - protože je kyselé, tak rozpouští zubní kámen (jako ty kyselé okurky). Navíc je chutné, zdravé, plné vitamínu C, zlepšuje zažívání a dělá hezké hovínko (to platí pro psa i pro člověka).
aja1946 - nechte pejska vyhladovět, nic jiného mu na misku nedávejte a on si to ještě rád zbaští.
Tak jsem zkusila to kyselé zelí a málem mi užrala prsty. A to je samozřejmě po večeři. Asi je každý pes na tohle jiný. Kikča žere i suchý chleba, jiný pes se ošklíbne a odejde.
aja1946 - rozumím. Pes, celoživotně na granulích, který nic jiného nepoznal, opravdu kysané zelí nepozře.
Zubní kámen se musí seškrabat. Psům se to dělá v menší narkoze. Přiváže se huba a úkon na cca 20 minut.
Bez odstranění mu zuby vypadají, jak mu otečou dásně.
Žvýkací kosti jsou spíše na prevenci.
Tak bez nárkozy ho svázat a držet, aby nekousal a nebránil se a oškrabat. Jestli jako starší pes ještě zuby má, pokud to nikdo nedělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.