Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malý pes a kočka

Od: jachym odpovědí: 4 změna:

Doma si plánujeme pořídit kotě a štěně malého psa - nejspíš čivavu nebo krysaříka. Došlo mi, že nevím jak řešit kočičí záchod a aby něj štěně nežralo. Dát ho vysoko ho nechci, aby k němu mělo kotě dobrý přístup. Jde tohle spolehlivě naučit? Nebo vás napadá něco jiného? Ocením i ostatní tipy :) Byt je dost velký pro oba a chceme aby spolu vyrostli a zkamarádili se a dělali si společnost zatím co budeme v práci (nebo aspoň aby si na sebe zvykli).

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ani kotě, ani štěně ničemu nenaučíte. Kotě ihned půjde na záchůdek, má to dané, dělá to instintkivně. Má v genech kakání a čurání schovávat, zahrabat. Dospělý pes zase je na své dílo hrdý, vypadá jakoby okolo hromádky tančil a otíral si packy, hrabal. Nehrabe, má snahu zanecht více pachu z tlapek a hromádku rozházet do okolí. ;)

Štěně zase bude kakat a čurat po bytě cca do půl roku. Dá se naučit na plenu, na hadr. :-D Tím, ze to bude prcek nemusíte dávat kočičí wecko vysolko. Odhadem 20-30 cm. Ale před vchodem by měla být "přistávací plocha" s hadříkem, aby si "po" mohle otřít tlapky. Pro kotě to nebude problém se tam dostat. Koťata skáčou, jakoby byly z gumy. A maličké štěně tam nevyleze. *hej*Dejte pak, prosím, fotku a pohlaďte oba za mě. *srdce*

Proboha jde jste vzala tech pul roku. Z toho by me kleplo. Meho psa jsem to naučila za 14 dni

Proboha Ajo, poraďte a nekritizujte mé zkušenosti a názory. *alene* Hezký večer

liska5

Ajo1946, souhlasím s Babkazov. Jestli si koupím čtyřměsíční štěně, tak dva měsíce, tedy do jeho půl roku, by se mohlo učit ohlásit, že chce ven.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]