Náš kocour má v tlamce afty až polypy na dásněch, slinta, páchne mu z tlamky a nemůže jíst, bolí ho to, dnes už nechtěl pít ani vodu a mléko. Zkouším mu vytirat dásně salveji, ale daleko mě nepustí. Poraďte, co s tím. Už měl i nějaká antibiotika a Meloxidil od bolesti, ale za krátkou dobu je to zpět. Děkuji moc. Skacelova
Dobrý den, co zkusit jinou veterinu? Už se mi párkrát stalo,že co nevyřeší můj veterinář, tak vyřeší jiný a hned. Nejsem veterinář ale pokud ho to bolí a nechce už jíst ani pít, tak taky může brzo umřít. Říct na veterině že nejí a nepije aby mu kdyžtak dali nějaké vitamíny a případně kapačku nebo výživu... Přeji brzké uzdravení a snad to dobře dopadne
Co zkusit jiného veterináře? Moje kočka se léčí z něčeho takového, podle vet je to kaliciviróza, prý to teď řádí. Začalo to slintáním, kašlem, schovávala se pod postelí, špatně polykala, pak se přidala rýma a zápach z tlamky. Dostaly jsme na tři dny antivirotika, plus sirup na posílení imunity, antibiotika se nedávaly protože byla bez teploty. Vet Vám neřekl nějakou diagnózu? Kalicivirus může vyvolat zápal plic a skončit smrtí kočky. Pokud nežere a nepije měl by dostat umělou výživu. Držím palce ať je líp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.